Sarah Jessica Parker utálja a testét: elmondta, mi az, amivel nem elégedett

Sarah Jessica Parker And Just Like That Filming In NYC
And Just Like That Filming In NYC/RW - RW
hízás fogyás Sarah Jessica Parker Szex és New York
Bár sokan irigylik vékony testalkatát, a színésznő nincs odáig azzal, ahogy kinéz. Sarah Jessica Parker elmondta, szívesen felszedne néhány kilót.

Nők milliói irigyelték Carrie Bradshaw-t, azaz Sarah Jessica Parkert, hogy a Szex és New York évadai alatt egy grammot sem szedett fel. Azt azonban eddig nem lehetett tudni róla, hogy ő egyáltalán nem boldog ettől, sőt...

Sarah Jessica Parker looks stunning at the "And Just Like That" set in NYC
Sarah Jessica Parker az And Just Like That forgatásán
Forrás: Northfoto

Sarah Jessica Parker képtelen hízni

Sarah Jessica Parker nemrégiben elárulta, hogy utál ennyire vékony lenni és nem is tud hízni vagy csak nagyon nehezen. "Mindenkinek megvan a maga keresztje, nekem ez. Nem szeretek vékony lenni, de ez van. A testvéreim is vékonyak, ez genetika. Híznék, ha tudnék, de nem megy" - fejtette ki és hozzátette, ha fizikai igénybevételnek van kitéve, még a mostani súlyából is veszít. Korábban pedig arról is beszélt, hogy már bánja, hogy nem vette alá magát szépészeti beavatkozásoknak: "Azt hiszem, az arcomat már nem tudom megújítani, azt 44 évesen kellett volna megtennem" - nyilatkozta Howard Stern Show-jában. 

 

Nincs tiltólistán az édesség sem 

Sarah Jessica Parkernek egyébként  gyerekkorában szigorú szabályok szerint kellett táplálkoznia,  nem volt szabad cukrot, csokit vagy sütit fogyasztani otthon, amit nagy frusztrációként élt meg. Éppen ezért döntött úgy, hogy ő egészen másképp viszonyul majd a nassoláshoz, mint ahogyan az ő szülei tették, és ahogy elgondolta, úgy is csinálja anyaként.  Elmondta, hogy nem szeretné, ha a gyermekei ellenségként tekintenének az ételre, szerinte az a jó, ha kiegyensúlyozottan viszonyulnak az édességhez. A színésznő elárulta, éppen ezért náluk mindig van otthon valamilyen édes nasi, semmi nem tilos. 

A színésznő néhány napja And Just Like That forgatása közben viselt fejfedőjével került reflektorfénybe: merész kalapválaszása vegyes reakciókat váltott ki a közösségi médiában.

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.