plasztikai beavatkozás 9 és fél hét Mickey Rourke Fotókon akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már a 9 és 1/2 hét őrjítően szexis, kalandvágyó férfiúja?

1986-ban a fél világot megőrjítette a 9 és 1/2 hét című filmben Mickey Rourke perverz, erotikus és nagyon izgató karaktere. Pillantásától minden nő elalélt, nem beszélve tökéletes testéről és kisugárzásáról. Sajnos a színész életében sok minden félrecsúszott, és ma, ötvenkilenc évesen szánalmas pojácaként tengeti mindennapjait. Legújabb hóbortja a sárga, felnyírt frizurája, ráaádul jó pár kilót is magára szedett az utóbbi években. Arca a plasztikai műtétek sokasága miatt teljesen amorf lett, és most már nincs olyan nő, aki akár egy percet is eltöltene a megöregedett, egykori sármőr közelében.

AFP/Photo12, Northfoto
AFP/Photo12, Northfoto

Napi hím: Az isteni testű kajakos velünk evez! Megmutatja mi van a ruha alatt!http://www.life.hu/life/galeria/20120725-napi-him-kammerer-zoltan-ferfi-kajak-negyes-olimpia.htmlÁtlagos latin szépségből 14 év alatt ragyogó díva lett - Fotókon akkor és most Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/life/galeria/20120724-fotokon-akkor-es-most-jennifer-lopez.htmlFélszeg kisfiúból a világ egyik leggazdagabb fiatalja lett Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/life/galeria/20120720-fotokon-akkor-es-most-daniel-radcliffe.htmlJelentéktelen fiatal nőből plasztikhercegnő lett - Fotókon akkor és most Donatella Versacehttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-donatella-versace.htmlJelentéktelen szeretőből csinos hatvanas lett Camilla Parker-Bowleshttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-camilla-parkerbowles.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.