színésznő Fotókon akkor és most Brooke Shields gyerekmodell Drágán add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Shields a napokban ünnepli 48. születésnapját.

A nyolcvanas években minden fiatal lány úgy akart kinézni, mint A kék lagúna sztárja, és minden tinédzserfiú vágyálma a szende tekintetű színésznő volt. Brooke Shields, akit Amerika leggyönyörűbb tinijeként tartottak számon, gyerekmodellként kezdte a pályáját. Tizenévesen már a divatszakma legjobbjai között jegyezték a nevét, Brooke azonban a színészet felé kacsingatott. Első filmjében egy bordélyházban élő kislányt játszott, akinek elárverezték a szüzességét (amely később igen nagy felháborodást váltott ki Amerikában), később pedig A kék lagúnában alakította Emmeline szerepét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szerencsés alkat, az évek során ugyanis semmit nem veszített szépségéből és vonzerejéből. Bár a pletykák szerint ehhez hozzájárult néhány plasztikai beavatkozás is, ennek ellenére Brooke jó példa arra, hogyan kell méltósággal megöregedni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.