színész Fotókon akkor és most Harry Potter Daniel Radcliffe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniel Radcliffe a napokban ünnepli 24. születésnapját.

A szemünk előtt lett fiúból férfi a Harry Potter-filmek sztárja, aki már ötéves kora óta színésznek készült. Bár a szülei nem támogatták az ötletét, hiszen mindketten a szórakoztatóiparban dolgoznak és korábban már a színészetbe is belekóstoltak. Daniel Radcliffe mindössze tízévesen egy sikeres meghallgatást követően mégis egy filmben találta magát: a David Copperfield gyermekkori jeleneteiben játszó fiú színészi teljesítményét sokat dicsérte a szakma is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A varázslótanonc kalandjaival egy csapásra híressé vált a londoni születésű Daniel. Az időközben felnőtt férfivá cseperedett fiú egy korábbi interjúban arra a kérdésre, miért nem szállt el magától, azt válaszolta: "Igazán jó szüleim vannak." Sajnos a siker árnyoldalát is megtapasztalta: 2010-ben alkoholproblémái miatt elvonóra kellett mennie. Bár sokáig úgy tűnt, jól van, a minap borzalmas fotó jelent meg róla a Daily Mailen, amit itt nézhetsz meg. A fiatalember csontsoványra fogyva, karikás szemekkel mered maga elé, miközben fotózzák. Vajon mi történhetett vele?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.