Íncsiklandozó olasz finomság, húsmentesen!

nyers olasz Gréta konyhája tofu tészta vegán Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valami egészséges, de nagyon ízletes olasz finomságra vágysz, a következő receptet mindenképp ki kell próbálnod.

Az egyik legfinomabb olasz étel a cannelloni, vagyis a töltött-rakott óriás csőtészta. Stőhr Gréta hús és ricotta helyett ezúttal füstölt tofut és cukkinit használt, de így is mennyei lett a vacsora. Ráadásul nem is olyan bonyolult, mint ahogy az ember először gondolja. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül a zsályás-tofuricottás cannelloni, akkor ide kattintva látogass el Stőhr Gréta blogjára!

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.