Öltöztesd tavaszi, zöld köntösbe kedvenc rizottódat

medvehagyma Gréta konyhája Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy a medvehagyma igazi csodaszer. Ha nincs kedved nyersen elfogyasztani, akkor is számtalan lehetőséged van arra, hogy beépítsd a főtt ételek alapanyagai közé. Legutóbb medvehagymakrémes brassóit készítettünk, most pedig egy újabb finomságot mutatunk, melyet ismét kedvenc zöldségünk tesz tökéletessé.

Mint legutóbbi cikkünkben megírtuk, a medvehagymát salátába is teheted, de készíthetsz belőle szendvicskrémet, pesztót, krémlevest, pogácsákat, kenyeret és finom egytálételeket is. Érdemes hát kipróbálni még mielőtt kifut a piacokról.

Forrás: Thinkstock

Mivel az egyik legfinomabb olasz étel a rizottó, így most zsenge, zöld, tavaszi köntösbe öltöztetjük. A könnyű, de elegáns medvehagymás rizottó ráadásul viszonylag könnyen elkészíthető. A receptért kattints ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.