Nem mindegy, hogyan főzöd a kotyogós kávét: biztos, hogy eddig nem így csináltad

apaksikave.hu -
szabályok kávéfőzés koffein
A kotyogós kávéfőzővel illatos, finom, aromás és erős italt készíthetünk, persze csak ha megfelelően használjuk. Most kiderül, mik a kotyogós kávéfőzés szabályai.

A kávé szerelmeseinek konyhájából nem hiányozhat a kotyogós, hiszen ezzel a szerkezettel gyorsan állíthatunk elő, illatos és erős kávét, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy jól induljon a nap. Sok oka van annak, hogy a kotyogós hihetetlenül népszerű, egyrészt az, hogy kis helyet foglal, viszonylag olcsó és nagyon időtálló, és persze az sem elhanyagolható, hogy rendkívül minőségi kávé főzhető le rajta, természetesen abban az esetben, ha helyesen készítjük el.

Ha betartjuk a szabályokat, akkor rendkívül ízletes feketét kortyolgathatunk, nézzük, mire kell figyelni. 

  1. Mindig frissen őröljük a kávét
  2. Ne tömjük tele a kávé tölcsérjét  
  3. Mindig meleg vízzel töltsük fel - figyelmeztet a Mindmegette, ahol még további szabályokra is felhívták a figyelmet.

Csak iszod, csak iszod a kávét? De ismered a koffein hatását?

A kávét évszázadok óta a világ legnépszerűbb italaként tartjuk számon. A legtöbben el sem tudjuk képzelni a reggeleinket nélküle. De vajon hány kávérajongó van tisztában vele, hogy a koffeinnek milyen hatása van a szervezetünkre? Részletekért katitnts ide!

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.