Nincs apró a bevásárlókocsihoz? Íme, néhány trükk, ami megoldja a gondot

Woman,Doing,Grocery,Shopping,At,The,Supermarket,,She,Is,Pushing, bevásárlókocsi, érme, bevásárlás
Shutterstock - Stokkete
tipp szupermarket bevásárlókocsi apró
Sokaknak okoz gondot, hogy éppen akkor nincs aprójuk, amikor a bevásárlókocsihoz kellene. Szerencsére vannak olyan trükkök, amikkel megoldható a helyzet.

Mindenkivel előfordult már, hogy a szupermarketnél jött rá: nincs megfelelő pénzérme nála a bevásárlókocsihoz. Rendkívül bosszantó helyzet, de szerencsére van rá megoldás: több olyan hétköznapi tárgy is van, amivel helyettesíthető az érme. A trükköt egy TikTok-felhasználó osztotta meg, és természetesen nagy sikert aratott ennek a hétköznapi problémának a kreatív megoldása. 

Az első tárgy, amivel próbálkozhatunk, ha nincs nálunk érme, az egy egyszerű fülpiszkáló. Főleg a nők táskájának a mélyén kallódhat pár ilyen darab, de annak tudatában, hogy szükségünk lehet rá, akár most azonnal bedobhatunk párat a kocsiba, vagy a táskánkba. Az aprót ugyanis elkölthetjük, a retikülünkben lévő fülpiszkálókat viszont valószínűleg nem fogjuk másra felhasználni.

A második, amivel kiszabadíthatunk egy bevásárlókocsit, az egy egyszerű kulcs. Persze a kerekebb alakúak azok, amikkel sikerrel járhatunk, de ha van ilyen a kulccsomónkon, akkor meg tudjuk menteni a helyzetet. 

Tönkretette a mosást egy zsebkendő? Egyszerű trükkel szabadulhatunk meg a ruhákon ragadt daraboktól

Nincs is rosszabb annál, mint amikor véletlenül bennemarad egy zsebkendő a mosásba került ruhák valamelyikének zsebében. Szerencsére van egy trükk, aminek segítségével megszabadulhatunk az így a ruhákra ragadt szöszöktől. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.