Olvasztott csokis pirítós: két perc alatt készül el a fejedelmi reggeli

French,Toasts,With,Hazelnut,Spread,Filling,,Strawberry,And,White,Chocolate, pirítós, toast, olvasztott csoki, reggeli, édesség
Shutterstock/Copyright (c) 2018 Elena Shashkina/Shutterstock. No use without permission. - Elena Shashkina
konyhai hack pirítós csokoládé reggeli
Édes, ellenállhatatlan meleg reggelire vágysz, ami lehetőleg nagyon gyorsan el is készül? Tudjuk, mit kell enned és tenned, a receptet is megosztjuk veled!

Sokan vagyunk, akik imádjuk a klasszikus mogyorós-csokikéremes pirítóst, de valljuk be, néha unalmas. Persze, tudjuk, hogy nem ez a legegészségesebb reggeli, de vannak olyan napok, amikor valami édes különlegességre vágyunk. Ha még nem próbáltad az olvasztott csokis szendvicset, akkor pont itt az ideje!

Villámgyors reggeli, ami boldoggá tesz

A klasszikus pirítóst ezzel a szuper ötlettel még finomabbá tehetjük, és ha egyszer kipróbáltad, számatalan ötleted lesz arra, hogyan turbózhatod tovább az alapreceptet.

Hozzávalók: 

  • 2 szelet toast kenyér
  • pár kocka csokoládé
  • egy pohár

Elkészítés: 

A toast kenyerek közé tegyünk kb. 4 kocka tejcsokoládét. Ügyeljünk arra, hogy középen legyenek. Ezután egy pohár szájával (kés nem jó, de bármilyen más alkalmatosság igen, amivel nyomást tudunk kifejteni) vájjuk ki a kenyerek közepéről a csokis részt. Egy kerek kis “kenyérpárnát” kapunk, aminek a közepén lesz a csoki. Kifolyni nem tud, a pohár összedolgozza a széleket. Ezt a párnácskát tegyük a kenyérpirítóba, mire szép aranybarna lesz a kenyér, a csoki is elolvad a közepén. A népszerű tiktokker, @adrianghervan számtalan egyéb változatot mutat a csatornáján töltött toastra, különböző csokikat variál, de előfordul, hogy gyümölcsöt is tesz a kenyérszeletek közé.

@adrianghervan Everyone can do it ! @A D R I A N ♬ original sound - Saifee


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.