Megfejtette az örök fiatalság titkát? Egyszerű trükktől néz ki tininek egy férfi

férfi, iszik, ablak, titokzatos férfi
Shutterstock/Andri wahyudi - Andri wahyudi
Brandon Miles May fiatalság alkoholfogyasztás egészséges életmód
Senki nem jön rá a valódi korára, annyira fiatalos! A sokak által irigyelt férfi elárulta, egy dolgot nem iszik, szerinte ez az örök fiatalság titka!

Egy amerikai férfi, Brandon Miles May vallott arról, hogy mindenhol tinédzsernek nézik, pedig valójában már 35 éves. Meglátása szerint ezért nem csak a genetika felelős, hanem az is, hogy egy ital fogyasztását mindenáron kerüli, szerinte ez az örök fiatalság titka.

Még mindig tinédzsernek nézik - Ez Brandon szerint az örök fiatalság titka

A Detroitban élő férfinek 48.000 követője van, akik árgus szemekkel figyelik, milyen trükköket oszt meg az influenszer. Mint elárulta, mindig is kerülte a közvetlen napsütést, ám szerinte még ennél is nagyobb szerepet játszik a fiatalos megjelenésében az, hogy sosem ivott alkoholt.

13 évesen tudatosan döntöttem, hogy soha nem iszok alkoholos italokat.

– jelentette ki a férfi, hozzátéve, hogy nem ítél el senkit, aki másként cselekszik, neki viszont fontos, hogy ne öregítse se a bőrét, se az elméjét.

Érdemes megjegyezni, hogy a fiatal férfi nagyon odafigyel az étrendjére is: cukrot és szénhidrátot évek óta nem fogyaszt, ehelyett növényi alapú étrendet követ és halat eszik. Emellett a mozgásra is figyel, de ebben különös szabályt követ. Szeret jógázni és sétálni, de csak mértékkel, mert meglátása szerint a túl sok és megerőltető sport öregíti a szervezetet. Mint elmondta, minden nap legalább nyolc órát alszik, így tud kellően regenerálódni.

Nem célom, hogy örökké éljek, csak az egészségemet akarom megőrizni

– árulta el Miles May, aki testileg és lelkileg is igyekszik kiegyensúlyozott maradni.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.