Holtan találták a terhes Katalin hercegnőről pletykáló nővért

halál terhesség Katalin hercegnő ápolónő kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálták annak az ápolónőnek a holttestét, aki néhány napja különböző információkat juttatott el a kórházban kezelt, első gyermekét váró Katalin hercegnőről két ausztrál rádiósnak. A The Sun bulvárlap szerint valószínűleg öngyilkos lett.

Katalin hercegnőt négy napig heveny terhességi tünetekkel kezelték egy londoni kórházban - a tünetegyüttesről bővebben itt olvashatsz. A kezelését egy kellemetlen incidens zavarta meg. Egy ausztrál kereskedelmi rádióállomás két munkatársa felhívta a VII. Eduárd kórházat, a brit uralkodónak, illetve Károly trónörökösnek adta ki magát, és bennfentes orvosi információkat szerzett Katalin hercegnő állapotáról a kórház átejtett személyzetétől. A BBC értesülései szerint holtan találták azt az ápolónőt, aki kifecsegett néhány titkot Katalin hercegnőről - írja az Origo. Valószínűleg öngyilkos lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fent említett biztonsági malőr körülményeinek tisztázására azonnali vizsgálat indult. Különösen kirívó, hogy a kórházi személyzet tagjainak, akik készséggel elhitték, hogy a királynővel és fiával beszélnek, nem tűnt fel a hívók erőteljes - a hívás visszajátszásán jól hallható - ausztrál akcentusa. A magát a brit uralkodónak kiadó ausztrál műsorvezetőnő még egy súlyos hibát is elkövetett: azt kérte, hogy kapcsolják őt unokájához, Katalinhoz, jóllehet II. Erzsébet királynő nem a hercegnőnek, hanem Vilmos hercegnek a nagymamája.

Forrás: Origo / MTI

Jobb, ha kisfiúnak születik Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20121206-utban-a-tronorokos-katalin-es-vilmos-gyermeke-elobb-kap-koronat.htmlEgy időre eltűnik Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121206-a-terhes-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat-nyilvanos-megjeleneseit-toroltek.htmlKatalin hercegnő akár kilenc hónapig is szenvedhet - Ikreket vár?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121205-csillapithatatlan-terhessegi-hanyastol-szenved-katalin-hercegno-amely-komoly-kezelest-igenyel.htmlVeszélyben a baba? Bent tartják a kórházban Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-katalin-hercegno-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-korhazba-kerult.htmlEzek a legnépszerűbb nevek Katalin és Vilmos gyerekénekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121204-a-mary-es-a-john-a-legnepszerubb-nevek-katalin-hercegno.htmlBejelentette a királyi család Katalin terhességéthttp://www.life.hu/legykepben/20121203-terhes-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-most-mar-hivatalosan-is.htmlKatalin hercegnő stílusát lopja az idősödő brit modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121129-katalin-hercegno-sitlusat-lopja-az-idosodo-brit-modell-liz-hurley.htmlKatalin hercegnő szőke sörénnyelhttp://www.life.hu/szepulj/20121129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-szoke-voros-es-barna-rovid.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.