autópálya baleset George Michael Nagy-Britannia autóbaleset énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba szállították George Michaelt, aki egy terepjáró utasaként szenvedett autóbalesetet egy nagy-britanniai autópályán.

A The Sun bulvárlap értesülései szerint a 49 éves énekes a brit M1-es autópályán szenvedett autóbalesetet. George Michael egy terepjáróban ült, amikor este hat óra körül megtörtént a baleset.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírek szerint sem ő, sem a másik jármű utasai nincsenek életveszélyes állapotban, igaz, a sztárral utazó férfit mentőhelikopter szállította a kórházba. A sztár szóvivőjének jelentése szerint az énekes már jól van. A baleset pontos körülményei egyelőre nem tisztázottak. Az énekesnek nem ez az első balesete. 2010 júliusában elvesztette irányítását a jármű fölött, amelyben ült, és egy bolt kirakatába hajtott be. Jelen esetben George Michael utas volt, nem pedig a sofőr.

Egy vagyonért gyógyulgat George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130408-george-michael-enekest-ket-honapig-korhazban-kezeltek-egy-vagyonert.htmlGeorge Michael visszatérthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120222-george-michael-visszatert.htmlGeorge Michael sírva mondott köszönetet az életét megmentő orvosoknak - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20111223-kiengedtek-a-korhazbol-a-vilagsztart-george-michaelt.htmlRosszabbodott George Michael állapota! Intenzív osztályon ápolják az énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-rosszabbodott-george-michael-allapota-egy-becsi-klinika-intenziv-osztalyan-apoljak.htmlKórházba került George Michaelhttp://www.life.hu/legykepben/20111124-korhazba-kerult-george-michael.htmlGeorge Michael felforgatta Prágáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110823-george-michael-felforgatta-pragat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.