Így hat a merevedésére a fájdalomcsillapító

gyógyszer szex szexuális élet LifeNight merevedési zavar fájdalomcsillapító erekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelj oda, mit vesz be a pasid, ha fáj a háta. Nem biztos, hogy az a pirula lesz a legjobb megoldás számára.

Mostantól jobb, ha kétszer meggondolja a pasid, mit kapkod be egy múló hátfájásra. Egy friss kutatás szerint ugyanis a fájdalomcsillapítók bár megszüntetik a kellemetlen érzést, ezzel együtt azonban merevedési zavarokat is okozhatnak. Ugye így már nem hangzik olyan jól?

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A felmérést több mint 11 ezer férfi bevonásával végezték el. Úgy találták, hogy az urak 19%-a, akik fájdalmaikra nagy dózisú opiodokat szedtek (mint például hydrocodone, oxikodon vagy morfin), merevedési zavaraikra is kértek gyógyszereket orvosuktól. A tanulmány vezetője, dr. Richard A. Deyo elárulta, az opiodokat tartalmazó szerek csökkentik a tesztoszteronszintet, ebből pedig logikusan következik a tény, miszerint a nagy mennyiségben adagolt fájdalomcsillapítók hatással lehetnek a nemi vágyra és az erekcióra is. Kis dózisban (ami naponta nagyjából 20 mg-ot jelent) alkalmanként még ártalmatlanok ezek a szerek, krónikus fájdalmakra azonban érdemes inkább valami alternatív megoldást választani. A Life.hu-nak például van egy tuti tippje számodra: tudtad, hogy a szex fájdalomcsillapító hatással bír? Ennél kellemesebb megoldás aligha létezik!

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.