Michelle Pfeiffer fényevő volt

szekta Michelle Pfeiffer fényevés vallomás karrier anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elárulta, volt egy időszak, amikor étel és ital nélkül próbált élni egy szekta tagjaként.

Behálózták Michelle Pfeiffert. A színésznő a minap azt mondta, régebben egy olyan szekta tagja volt, amely abban hitt, hogy mindenféle étel-ital nélkül lehet létezni, a táplálék a napfényből jön. 20 évesen, karrierje kezdetén, amikor megérkezett Los Angelesbe, ott találta magát, hogy a fényevést gyakorolja - írja a Stella magazin.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ráadásul fizetnie is kellett a szektásoknak, így komoly anyagi gondokkal is küzdött. Az 55 éves színésznő elárulta, első férje, Peter Horton mentette meg és húzta ki a bajból. A Golden Globe-díjas híresség ma két gyermek édesanyja és az Ally McBeal forgatókönyvírója, David E Kelley felesége. Michelle az öregedésről és a plasztikai műtétekről azt mondja, még nem feküdt kés alá, de ebben a korban már nem tudja azt mondani, hogy soha nem is fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.