Ellentmondásos hírek Schumacher állapotáról

Forrás: AFP/Sascha Schuermann -
síbaleset javulás Forma-1 életveszély cáfolat Michael Schumacher állapot ellentmondás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik forrás szerint javult a hétszeres F-1-pilóta állapota, a menedzser viszont cáfolja ezt. Közben kiderült: működött a fejkamera a balesetkor és a felvételek használhatóak.

Nem könnyű eligazodni a Michael Schumacherről szóló híreken. Legutóbb több helyen is megjelent, miszerint az egykori autóversenyző menedzsere azt mondta: Schumi túl van az életveszélyen. Sabine Kehm azonban nem sokkal később cáfolta, hogy ő ilyet nyilatkozott volna. A sportoló állapota tehát továbbra is stabil, de kritikus. Az őt kezelő orvosi csapat pedig azt közölte: nem tartanak több sajtótájékoztatót – írja a hvg.hu.

Forrás: AFP/Sascha Schuermann

A 2012 végén visszavonult pilóta december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. Állítólag barátja kislányának akart segíteni, aki elesett a pályán, amikor a szerencsétlenség történt.

Schumacher már nincs közvetlen életveszélybenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140106-michael-schumacher-allitolag-mar-nincs-eletveszelyben.htmlMika Häkkinen gyönyörű levelet írt Schumachernekhttp://www.life.hu/szeress/20140105-mika-h-kkinen-gyonyoru-levelet-irt-egykori-rivalisanak-michael-schumachernek.htmlNem változott Schumacher állapotahttp://www.life.hu/gyogyulj/20140104-nem-valtozott-schumacher-allapota-ezt-menedzsere-sabine-kehm-mondta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.