Azt hazudta, csontrákja van, csakhogy pénzhez jusson

pénz rák kemoterápia hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy angol nő halálos betegnek adta ki magát, és így több száz fontot csalt ki segítő szándékú emberektől. A Gainsboroughban élő 23 éves Terri Edkins még a haját is leborotválta, hogy elhitesse környezetével, valóban rákos.

Három kisgyerekének, férjének, egész családjának és a barátainak is azt mondta, már csak fél éve van hátra, de az Egyesült Államokban egy 25.000 fontba kerülő kezelés talán segíthet rajta. A pár még az esküvőjét is előrehozta, miután a nő azt állította, hogy agytumora, csontrákja és leukémiája van.

www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk

Terri Edkins gyógykezelése érdekében egy jótékonysági futballmérkőzést is megrendeztek, apósa pedig megvált hosszú hajától, hogy azt is pénzzé tegye menye gyógyulása érdekében. A levágott hajkoronáért 800 fontot sikerült kapni, a férje által megszervezett mérkőzésnek köszönhetően pedig további 580 font gyűlt össze az asszony kezelésére, aki a Daily Mailnek így nyilatkozott: "Arra vágyom, hogy még egy rövid időt eltölthessek a szeretteimmel. A családom nélkül már rég feladtam volna a küzdelmet. Az orvosok egy évvel ezelőtt mindössze fél évet jósoltak nekem, de még mindig élek. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segít."

Miután kiderült, hogy a 23 éves nő valójában egészséges, és nyereségvágyból hazudott a családjának és környezetének, vádat emeltek az asszony ellen. Anyósa, a 61 éves Susan Gibbs így nyilatkozott: "Hihetetlen, hogy ilyet tett. A fiam az egészből semmit sem sejtett, az állítólagos kemoterápiás kezelések alatt a kórház előtt várta a menyemet. Most teljesen összeomlott, és nagyon dühös."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.