Lilu lebetegedett - Ki fogja vezetni a ValóVilág-finálét?

betegség műsorvezető Való Világ 4 hangszalag Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik napról a másikra veszélybe került a ValóVilág döntője, ugyanis a műsorvezető, Lilu képtelen beszélni!

A műsorvezető torka olyan súlyosan begyulladt, hogy elment a hangja, jelen pillanatban egy hangot sem tud kiadni. Pedig vasárnap mindenképpen lesz finálé, az nem maradhat el - mondta el a Life.hu-nak Dobsi Adrienn, az RTL Klub sajtósa.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


Már a hét eleji VV-összefoglalókban lehetett látni, hogy Lilu nincs jól, mostanra pedig teljesen beszédképtelenné vált, és akkor sem biztos, hogy felgyógyul, ha követi orvosa tanácsait és nem beszél.

"Bízunk benne, hogy Lilu felépül, mert Balázs nem tudná egyedül levezényelni a műsort. Egyelőre nem gondolkodunk senki másban, ha mégis olyan rosszul lenne Lilu, hogy nem tud kamerák elé állni, akkor kénytelenek lennénk Balázzsal egyedül végigcsináltatni" - mondta el a Life.hu-nak Rubin Kristóf, a ValóVilág főszerkesztője.

A kérdésre, hogy lesz-e ValóVilág 5, a valóságshow főszerkesztője nem tudott egyértelmű választ adni: "Egyelőre a Csillag születik és az X-Faktor az, ami egészen biztosan megvalósul, a ValóVilág 5-ön gondolkodunk, de még sok mindentől függ, hogy el tudjuk-e majd indítani."

Alekosz újra szexkiborg, Éva ráhajtott Jerzyrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110503-vv4-alekosz-a-szexkiborg-feltamadt.htmlVV4: Éva kiborult a közelgő párbaj miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110430-valo-vilag-4-eva-kiborult-a-kozelgo-parbaj-miatt.htmlVV4: Éva legyőzte Anikót! A Törtető jutott be a finálébahttp://www.life.hu/life/galeria/20110502-vv4-eva-legyozte-anikot-a-torteto-jutott-be-a-finaleba.htmlValó Világ 4: Anikó lett az utolsó kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110424-valo-vilag-4-az-utolso-kivalasztas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.