fogyókúraprogram Ez Zsír! fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fogyókúránál is, mint sok minden másnál, a lényeg fejben dől el. Az elhatározás nálatok már megvan, hiszen a kilók gyűlnek, azonban példaképekre is szükség van, hogy lássátok: semmi sem lehetetlen!

Már több sikersztorit is bemutattunk nektek, például Dorottyáét, aki 42 kilót adott le, vagy Zsófiét, aki 30 kilótól szabadult meg szülése után. De mi szeretnénk még több ilyen történetet elmesélni nektek, hogy legyen miből erőt gyűjtenetek a pár héten belül elinduló programunkhoz.

Forrás: Oldal Zita
Forrás: Oldal Zita

Zita 30 kilót fogyott, és egy igazi bombacsaj lett belőle!

Ezért arra kérünk most titeket, hogy ha nektek már sikerült akár 5, 10 vagy 30 kilótól megszabadulnotok, és hajlandóak vagytok ezt megosztani országgal-világgal egy nemes cél érdekében, akkor írjátok meg nekünk az info@life.hu e-mail címünkre nevetek, lakóhelyetek, életkorotok és jelenlegi testsúlyotok kíséretében, hogy hány kilót sikerült leadnotok és milyen módszerrel. Pár sorban írjátok meg a történetet, és nagyon fontos, hogy csatoljatok hozzá fényképet: fogyás előtt - fogyás után.

Ne felejtsétek, hogy ha jelentkeztek, és történetetek kiválasztásra kerül, akkor újságírónk felkeres titeket valamilyen formában egy interjúra, vagy esetleg egy személyes találkozó keretében videofelvételt is készítenénk veletek.

Adjatok erőt egymásnak az iWiW és Facebook oldalainkon is, segítsétek egymást tanácsokkal, kedves szavakkal. Várjuk a leveleiteket! Bizonyítsuk be, hogy semmi sem lehetetlen!



"A siker fontosabb, mint hogy egyek egy jót" - Zsófi 50 kilót fogyott, hogy modell lehessenhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120510-huszti-zsofi-50-kilot-fogyott-hogy-modell-lehessen.htmlSikertörténet: 40 évesen sem késő elkezdeni! Zsuzsa csak 5 kilót fogyott, de évtizedeket fiatalodotthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120503-sikertortenet-zsuzsa-csak-5-kilot-fogyott-de-evtizedeket-fiatalodott.htmlSikertörténet: "Kövéren nem kellek senkinek!" - 30 kilót fogyott Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120426-sikertortenet-30-kilot-fogyott-eva-video.htmlSikertörténet: "Ma már képes vagyok emelt fővel járni" - 35 kilót fogyott Julcsihttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120406-sikertortenet-ma-mar-kepes-vagyok-emelt-fovel-jarni-35.htmlSikertörténet - Niki nem csak a kilóktól szabadult meg: "Mióta lefogytam, kevésbé vagyok féltékeny"http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120329-sikertortenet-niki-nemcsak-a-kiloktol-szabadult-meg.htmlSikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120323-sikertortenet-30-kilo-fogyas-utan-bombacsaj-lett-zitabol.htmlSikertörténet: "Könnyek között üvöltöttem, hogy igenis le tudok fogyni!"http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120313-sikertortenet-3-honap-alatt-majdnem-30-kilot-fogyott-niki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.