Hatalmas házra váltotta 6 Grammy-díját Adele

Adele lakás épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adele egy kis garzonlakásból indult, ma már azonban mesés otthonban hajtja álomra a fejét.


Korábban egész biztosan a nehéz körülmények is inspirálták a sztárt, hogy megszülethessenek slágerlistás dalai, de azért reméljük, hogy ugyanilyen remek nóták születnek majd Adele új otthonában, a tíz hálószobás álomházban is. A kúriához egy külső és egy belső medence is tartozik, valamint egy huszonöt hektáros legelő, teniszpálya és a személyzetnek egy saját kis házikó. A ház 2004-ben még 1,8 millió fontot ért, a mai ára körülbelül hatmillió font. Az otthon még a 19. század végén készült egy arisztokrata család számára, így saját bálterem is található benne. Adele bármikor dolgozhat a saját zeneszobájában, ha pedig elfárad, a kandalló előtti kádban relaxálhat egy kicsit.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nemrég a sztár meghívta otthonába Anderson Coopert, az egyik legnépszerűbb riportert, akit körbe is vezetett. Adele sütit is sütött a férfinak, majd megmutatta neki a hálószobáját, de persze a parókagyűjteményét sem hagyhatta ki a látnivalók közül. A tottenhami lány igazán büszke új házára, amit egyelőre csak bérel, havi tizenötezer fontért, de a legnagyobb boldogságot mégis az jelenti számára, hogy a hely mindössze félórányira van kedvese, Simon Konecki brightoni otthonától.

Videó: a 60 Minutes című műsorban Adele körbevezette a műsorvezetőt új otthonában.


Tipp! A világ leghíresebb férfi alsótestei! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.