Íme Christina Aguilera 13,5 millió dolláros otthona - Pazar fotók kívülről és belülről

Christina Aguilera otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera piacra dobta 13,5 millió dolláros luxusotthonát. Íme az énekesnő fényűzést cseppet sem nélkülöző otthona.




http://513doheny.com
http://513doheny.com

Nézz meg még több képet Christina otthonáról! Kattints a képre!

A mediterrán stílusú otthonban megtalálhatóak a gótikus, a börleszk és a modern stílus elemei is. Christinának mindenesetre van hol fürdenie: hat hálószobájához kilenc fürdőszoba társul, az alapszínek pedig a pink és a piros, utalva arra, hogy a díva nagy rajongója a Moulin Rouge stílusvilágának. De Christina néhol nem igazán érezte a mértéket: a hatalmas, piros kristálycsillár az előcsarnokban vagy az egyik, rengeteg harsány, retro elemmel díszített hálószoba kissé már túl sok a jóból.

http://513doheny.com
http://513doheny.com

Még több kép a luxusotthonról galériánkban! Kattints a képre!

A díva az utóbbi időben jó néhány kilót felszedett, annak ellenére, hogy az egyik helyiségben még edzőterem is található - vajon így sem volt elég közel a futópad Christinának? Persze Miss Aguilera otthonában az edzőtermen kívül van még játékterem, moziszoba, egy hatalmas terem tele a sztár fellépőruháival és piperéivel... Ez a "szépségszoba" különösen feltűnő színekkel büszkélkedhet: az állatmintás szőnyeget rózsaszín plüsskanapék és pink bútorok borítják. Természetesen a sztár fiának, Maxnak sincs ideje unatkozni ebben a házban: csodás gyerekszobája van a kisfiúnak, aki ha épp kedve tartja, csobbanhat egyet a medencében és csúszkálhat a vízi csúszdán is.

Ez zsír! 40 kilót fogyott a híresség! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.