A luxustól azért nem vesz búcsút Katie Holmes - Ebbe a pazar lakásba költözik

válás Manhattan bérlemény Katie Holmes lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Holmes pár napja adta be a válókeresetet, és máris új otthonra lelt Manhattan egyik igen felkapott részén.

Katie Holmes megkezdte a berendezkedést a Tom Cruise utáni életre. A színésznő New Yorkban telepszik le - a Manhattanben, azon belül is Chelsea-ben található lakása pedig több mint pazar. A sztár egyik szomszédja, a neves szerkesztő, Christopher Hyland bemutatta a lakását, melyhez hasonló Katie otthona is. A többemeletes, közel 400 négyzetméteres, 23 millió dollárt érő toronyházban összesen tizenkét szoba található, a falakon pedig híres fotósok és festők képei láthatók. A pompás lakásról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints és nézz szexi fotókat Katie Holmes-ról!

Katie a múlt héten kezdte meg a berendezkedést, már egy nappal a válás bejelentése előtt bevásárolt a közeli boltokban: virágokat, tisztítószereket szerzett be. Katie a pletykák szerint közel havi hárommillió forint bérleti díjat fizet a házért. Azt is pletykálják, hogy a színésznő körülbelül tizenöt millió dollárt kap a válása után, amiből azért fent tudja majd tartani ezt a pompás ingatlant. Persze Katie hamarosan beleveti magát a munkába is: minden vágya, hogy összejöjjön egykori sorozata, a Dawson és a haverok filmváltozata. Erről ugyan már korábban is volt szó, Tom Cruise azonban akkor még megtiltotta nejének, hogy egy szerinte efféle 'alantas', semmitmondó moziban szerepeljen. Pedig Katie a mai napig jóban van egykori kollégáival, és ő nagyon vágyik arra, hogy újra filmezhessen velük.


5 isteni instant leves házilag - Tartósítószer és adalékok nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120629-5-isteni-instant-leves-hazilag-tartositoszer-es-adalekok-nelkul.htmlCsökkentsd 20%-kal a villanyszámlád - Válts szolgáltatót!http://www.life.hu/hazitunder/20120629-csokkentsd-20kal-a-villanyszamlad-valts-szolgaltatot.htmlRózsaszínűre festette kiskutyája szőrét Emma Watsonhttp://www.life.hu/hazitunder/20120626-rozsaszinure-festette-kiskutyaja-szoret-emma-watson.htmlÍgy készül a házi majonéz és ketchup - Izgalmas szószreceptekhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120627-igy-keszul-a-hazi-majonez-es-ketchup-izgalmas-szoszreceptek.htmlMég csak most volt az eljegyzés! Miley Cyrus máris a szülői szerepet gyakoroljahttp://www.life.hu/hazitunder/20120622-meg-csak-most-volt-az-eljegyzes-miley-cyrus-maris-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.