Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kapribogyó sötétzöld, borsó nagyságú virágbimbóit még azelőtt begyűjtik, mielőtt kinyílnak, és sós ecettel vagy olívaolajjal tartósítják. A halon kívül mártások, vadas ételek, körözöttek kiváló ízesítője. Most egy téli estékre való finomságot ajánlunk ezzel a különleges zöldséggel.
Hozzávalók a zöldségekhez  | 
Hozzávalók a kapribogyós, mazsolás öntethez  | 

A zöldségek elkészítése:  | 
Az öntet elkészítése:  | 
VIDEÓ: SÜLT TÉLI ZÖLDSÉGEK KAPRIBOGYÓS, MAZSOLÁS ÖNTETTEL
Makifood főzőiskola
Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!  | 
Korábbi Makifood receptek:
Burgonya és lazac sült citrommal
Kagylós krémleves sütőtökkel és fehér misóval