Magyar Attila színésznő Gregor Bernadett szerelem botrányos Geszti Péter kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az igaz szerelmet keresi, de közben házasságokat dúl szét az ismert színésznő. De miért mindig nős férfiakkal kezd?

Trófeának tekinti a férfiakat a színésznő, aki a csábítás élvezetéért kezd sorozatosan nős emberekkel. Magyar Attila mellett már számtalan nős férfit szeretett el feleségétől, remélve, hogy végre megtalálja az igazit, a pszichológus szerint azonban ez a kapcsolat sem fog sokáig tartani. Mint azt a Blikk megírta, Gregor Bernadett felrúgta 6 éve tartó viharos házasságát Somogyi Istvánnal, mégpedig színésztársa, Magyar Attila miatt, aki szintén egy megtört feleséget hagyott faképnél az új szerelemért. Bár a Nyuszómuszó-reklámok népszerű színészének félrelépése sokakat meglepett, Berni újabb csábításán szinte már senki sem csodálkozik. A csinos színésznőnek ugyanis nem Magyar Attila az első trófeája viharos szerelmi élete során, hiszen számos botrányos kapcsolattal büszkélkedhet, miközben mint minden ember, csak az igazi szerelmet kereste, hogy gyermekei boldog családban nőhessenek fel.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A színésznő első férje egy tüdőgyógyász volt, aki elvállalt egy külföldi munkát, ahová nem mehetett vele az akkor már Bencével várandós színésznő, így elváltak útjaik. Ezután csábította el Görbe Nóra színésznő férjét, Gát György producert, akivel bár négy évig alkottak egy párt, házasságuk kilenc hónap után szintén zátonyra futott. Bernadett még ekkor sem tanult a hibájából, és újabb nős férfit szemelt ki magának, méghozzá Erdélyi Lászlót, az Unisex frontemberét, aki szintén házas volt - ráadásul négy gyermek édesapja -, amikor megismerkedtek. A zenésszel még közös házat is vettek Érden, két év után azonban ez a kapcsolat is zátonyra futott, mivel a férfi megverte őt.

Gregor ezután Geszti Péter karjaiban talált vigaszt, aki akkoriban Gryllus Dorka hites ura volt. Ez a románc sem bizonyult azonban tartósnak, hiszen mindössze néhány hónapig lángolt a szerelem, ahhoz viszont elegendő volt, hogy Geszti és Gryllus házassága tönkremenjen. A csinos színésznő hódításai között tartják számon Zámbó Jimmyt is.
A számtalan csábítás és kudarc után 2004-ben úgy tűnt, hogy Berni végre megtalálta az "igazit" a magát táltosnak nevező Somogyi István személyében, akinek újabb kisfiút is szült. Két évvel ezelőtt azonban házasságuk válságba jutott a férfi hűtlensége miatt, és úgy tűnik, újból felmelegített kapcsolatuk eddig bírta.

Mindezek fényében nem meglepő, hogy a színésznő újra elcsábított egy nős férfit, és mindent felrúgott a Magyar Attila iránt érzett szerelemért, akivel jelenleg ugyan még nem élnek egy fedél alatt, de a hírek szerint már csak idő kérdése az összeköltözés. Magyar Attila már elvitte a holmiját a feleségétől, és Somogyi István is elhurcolkodott Bernitől.

Dr. Rusz Edit pszichológus

Dr. Rusz Edit pszichológus szerint nem lesz tartós ez a románc sem:
"Bernadettben először is van egy nagyon intenzív csábítási vágy, hogy azt is meg tudja szerezni, aki már foglalt. Ezt a hódítást sikerként éli meg. Másrészt tudat alatt azért keres magának nős férfiakat, mert tudja, hogy ez a kapcsolat úgysem fog hosszú ideig tartani. Nem gondolkodik azon, hogy mi lesz később, csak az a fontos neki, hogy akkor és ott megkapjon mindent. Élvezi a trófeagyűjtést, a férfiskalpokat."


Szabó Győző vállalja züllött múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101113-szabo-gyozo-vallalja-zullott-multjat.htmlSzíj Melindát visszavárja szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101112-szij-melindat-visszavarja-szerelme.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.