A hetedik adásban több csodás dolog is történt: Balázs kisöccsének fogadta Nórát, bent maradt olyan énekes, akinek nincs hangja, és láthattuk Johnny Deppet énekelni!

A hetes bűvös szám, és mint tudjuk, a házasságok is a hetedik évben mennek tönkre leginkább, ám Ördög Nóra és Sebestyén Balázs X-Faktor-beli "házassága" még sosem működött ilyen jól, mint ebben a hetedik adásban. Olajozottan tudták egymáshoz vágni a poénokat, és a csipkelődések se voltak olyan erőltettek, mint korábban. Persze van még hova fejlődni.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A féltékenység azonban felütötte a fejét, hiszen Balázs ValóVilág-beli műsorvezetőtársa, Lilu és Nóra picit neheztel azért, mert Balázs többet ölelgeti a szőkeséget, mint őt. A semminél végül is minden több. Balázs nem sokat magyarázkodott, hanem "lekisöcsizte" a fiúnak öltöztetett Nórát, ezzel egy egészen új szintre emelve a kapcsolatukat.

Az eddigi néhol lagymatag dalválasztások után végre kizárólag fülbemászó slágereket hallhattunk az X-Faktorban, hiszen ezen az estén olyan előadók dalait énekelte a hat még bent maradt versenyző, akiknek csupán egy slágerük volt, és az igen átütőre sikeredett.

Elsőként Király L. Norbi lépett színpadra a Rednex örökzöldjével, a Cotton Eyed Joe című számmal. Norbi még mindig nagyon szórakoztatóan tud kiabálni, és ezzel meglepő módon szinte mind a négy mentort teljesen levette a lábáról, kivéve Geszti Pétert, aki amellett, hogy elismerte Norbi egyedülálló showman-képességeit, megjegyezte, hogy "a dal jó volt, mert nem kell benne énekelni, és az neked nem nagyon megy".Vastag Csabát állítólag végre megtalálták. Ez ő! - hangzott el Feró szájából. Ha ez tényleg ő, akkor azt kell, hogy mondjam - fájó szívvel -, hogy tetszik. Valahogy ma este mintha átfolyt volna valami hús-vér a műanyagpáncélján. A fenékmutogatással kapcsolatban azonban semmi újat nem tudott kiszedni belőle Nóra.


Janicsák Veca ruhája alapján azt mondtam volna, hogy biztos valami hippihimnuszt fog énekelni, ehelyett Sinead O'Connor mesterművét, a Nothing compares to you című dalt énekelte el valódi érzelmeket mutatva és igazi hévvel. Abban egy kis kavar támadt, hogy most Veca macska vagy medve típusú nő, de örülünk, hogy még nem alszik téli álmot.


Takács Nikolast sok mindenért lehet szeretni, de most már azért is kezdem tisztelni, mert a sokadik olyan dalt kapja, ami nem áll jól neki. A slágerek estéjén is sikerült egy olyan számot (Mary-Mary: Shackles) választani neki, ami jó szám, de nem olyan, aminek mindenki fejből fújja a szövegét. Jól mozgott, show-t csinált, és meg is dicsérték érte. Pont.


Wolf Kati a búgó hangú Toni Braxton szomorú, szerelmes slágerét énekelte el igen magas hangfekvésben. Egy hang félre is ment, amivel semmi gond nincs, viszont ezt rögtön megemlítették a mentorok. Bezzeg Király L. Norbinál úgy tettek, mintha minden a helyén lett volna.

A kisebbik Vastag fivér hozta a formáját: semmilyen volt. Pedig megkapta Daniel Powter Bad day című dalát, ami messze az este legjobb slágere volt. Azonban egy-két laza csípőrándításon és félgrimaszon kívül nem tudott többet adni a számhoz. Tamást mintha nem előrevinné a kritika, hanem inkább egy búrát húz rá, amire az van kiírva, hogy: "Ma tuti én esek ki". De ma sem ő esett ki.

Ám ne szaladjunk annyira előre! A műsorban egyslágeres előadóként fellépett az UP! együttes azzal az egy slágerükkel, amit ismerünk, a Nap című számmal. Bizony az én állam leesett, mert Johnny Depp énekelt a színpadon! Az egynyári sikert megért együttes frontembere ugyanis egy az egyben úgy néz ki, mint Hollywood királya. Az este folyamán az egyáltalán nem egyslágeres Szekeres Adrienn is énekelt egy szépet, aztán jött a feketeleves.

Akiknek felolvasták a nevét, azok megkönnyebbülve távoztak a színpadról, és mindenki legnagyobb meglepetésére az e heti koncerten együtt duettező páros, Wolf Kati és Takács Nikolas nézett farkasszemet a párbajban. Nikolas sziporkázott a Yesterday című Beatles-nótában, amivel a könnyen elpityeredő Keresztes Ildikón kívül minket is megríkatott. Wolf Kati, mint szinte minden lány az eddigi párbajokban, Whitney Houstont énekelt, ám neki már nem maradt az énekesnő igazán átütő slágerei közül.

Keresztes természetesen Nikolast akarta bent tartani, Feró pedig Katit, Malek az énekesnőt szavazta volna be a következő fordulóba, így Gesztin volt a sor, hogy szintén Kati mellett döntsön vagy a közönségre hárítsa a felelősséget. Geszti hárított.
Így a közönség szavazatai alapján Wolf Katinak kellett hazamennie.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Megvan az X-Faktor új kiesője!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101127-megvan-az-xfaktor-uj-kiesoje.html Új szerelem az X-Faktorban?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101126-uj-szerelem-az-xfaktorban.html Malek Miklós, Mr. X-Faktor - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101117-malek-miklos-mr-xfaktor-szily-nora-interjuja.html Mi lesz a kiesett X-Faktorosokkal?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101111-mi-lesz-a-kiesett-xfaktorosokkal.html