A botrányairól elhíresült énekesnő minden vágya, hogy új életet kezdjen gyermekeivel és legújabb választottjával, Jason Trawickkel.

Britney ma ünnapli 29. születésnapját, és úgy tűnik, végre kezd megkomolyodni. Az idegösszeroppanása óta hivatalosan is az édesapja gondnoksága alatt élő énekesnő úgy döntött, vissza akarja kapni fiait Kevin Federline-tól, hogy új partnerével, Jason Trawickkel nevelhesse fel őket.

Forrás: AFP

Hivatalosan Kevinnek még mindig kizárólagos felügyeleti joga van az ötéves Sean Preston és a négyéves Jayden James felett, de megosztva foglalkoznak fiaikkal. Egyes hírek szerint a ma 29. születésnapját ünneplő énekesnőnek minden látogatás után egyre nehezebb visszaküldenie fiait az édesapjukhoz. Britney azt fontolgatja, hogy hozzámegy jelenlegi barátjához, aki egy ismerősük szerint nem valami jól bánik az énekesnővel. Jason állítólag már többször kezet emelt Britney-re, de mind ezek ellenére sem szakítottak egymással. Kevin viszont fenntartaná nevelési jogát, hogy fiai vele és barátnőjével éljenek együtt Los Angelesben. Az énekesnő ugyanis havonta 15 000 dollárt fizet Kevinnek tartásdíjként, és felajánlotta neki, hogy akkor is fizetné ezt az összeget, ha a gyerekek már nála lennének. Eddig azt hitte, Kevin csak emiatt nem egyezik bele az alkuba, viszont ő azt nyilatkozta, hogy Britney még labilis, és bármikor rosszabbra fordulhat az állapota, ezért ragaszkodik annyira fiaihoz.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!

Woody Allen 75 éveshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101201-woody-allen-75-eves.html Újra kitört Indonézia legaktívabb vulkánja, a Bromohttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101129-ujra-kitort-a-bromo-java-vulkan.html Federer megszorongatta Nadalthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101129-mradona-es-keith-richard-egyutt-szurkoltak.html