Madonna eddig fennen hangoztatta, hogy a sok edzésnek, a jógának és fiatal szeretőinek köszönheti remek formáját. Most azonban ő maga cáfolt rá minderre: arca a plasztikai sebészek keze alá került, az eredmény pedig borzalmas lett!

Az 52 éves popdíva a napokban egy mexikói étterem megnyitóján jelent meg, ahol mindenki igencsak meghökkent az arca láttán. Bár a mai napig nem ismerte el, hogy rendszeresen végeznek rajta plasztikai műtéteket, a megnyitón a vak is láthatta, hogy valami nem stimmel az énekesnő külsejével.

Forrás: AFP

Korábban is felröppentek már hírek, miszerint Madonna járomcsont-implantátumot hord, a legutóbbi képek alapján egészen biztos, hogy egy botoxkezelés nyomai vagy az új implantátum hatása mutatkozik meg az arcán. A díva minden bizonnyal fiatalnak és üdének szeretett volna látszani a megnyitón, ahol nagyrészt tinikkel múlatta az időt. "Ha szerencséje van, nem kizárt, hogy a beavatkozás utáni duzzanat egy idő után elmúlik, de az biztos, hogy most rosszul időzített" - vallotta a The Sun magazinnak egy szemtanú.

Hiába festett fiatalabbnak messziről a popdíva, akik közel merészkedtek hozzá, igencsak megdöbbentek a látványtól. Úgy tűnik, már a húszéves fiúk és a méregdrága kenceficék sem elég hatékonyak az énekesnőnek...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Damu Roland becsődölthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-damu-roland-becsodolt.html Mégis súlyos beteg Eszenyi Enikő?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101202-megis-sulyos-beteg-eszenyi-eniko.html Johnny Depp megőrül Angelináérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101201-jonny-depp-megorul-angelinaert.html