Jennifer Aniston gyengéi a jóképű férfiak - most a komika fiatalabb férfival képzeli el jövendőbeli szerelmi életét, aki nem más, mint a legszexibb vámpír, Robert Pattinson.

A Bors szerint Brad Pitt exe szívesen forgatna filmet az angol szívtipróval - a tizenhét év korkülönbség sem zavarná őt, mert hihetetlenül vonzódik a tinik és édesanyák kedvencéhez.

Forrás: AFP

A 41 éves színésznő állítólag már el is kezdte szervezni legújabb filmjét, melyben a 24 éves sztár is szerepet kapna. "Jennifer komolyan gondolja a közös munkát, sőt azt is, hogy szívesen randizna vele! Ellenállhatatlanul vonzónak tartja. Rajongását csak fokozta, hogy egy partin beszélgettek, és kiderült számára, hogy Rob nemcsak sármos, hanem intelligens is" - mondta Aniston egyik ismerőse. A kérdés már csak az, mit szól mindehhez a szívtipró szerelme, Kristen Stewart?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Michael Douglas tolószékbe került?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-michael-douglas-toloszekbe-kerult.html Németh Kristóf reménykedik a folytatásbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-nemeth-kristof-remenykedik-a-folytatasban.html Járdanapló Ritter Doronnalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101117-jardanaplo-ritter-doronnal.html