Kinizsi Ottó Barátok közt Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deutsch Anita, a Barátok közt Szilágyi Andreája hamarosan ismét feltűnik a Mátyás Király téren - a színésznő nemrég elmesélte, hogyan éli meg a visszatérést.

Anita a Borsnak elárulta, már alig várta, hogy ismét Andrea bőrébe bújhasson, és visszatérhessen kollégái és barátai közé a napi sorozatba. A színésznő három éve távozott a Barátok köztből, és mivel Szilágyi Andrea karaktere pusztán csak elutazott, így mindig is megvolt az esélye a visszatérésre. "A Barátok köztben, ha egy karakter nem halt meg, s egy újabb fordulat, egy izgalmas szál lehetővé teszi, akkor végül is bármikor visszatérhet. Magdi anyus szellemként is megjelent. Szilágyi Andrea egy jó ideig lesz látható újra, de arról nem beszélhetek, hogy pontosan mennyi ideig forgatok" - vallotta a fiatal édesanya.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Anitának már nagyon hiányzott a munka, és annak ellenére, hogy odavan gyermekeiért, szüksége van a kihívásokra: "Imádom a gyerekeimet, de jó újra forgatni. Persze a nőknek ez nehezebb, hiszen folyamatosan kell egyensúlyoznunk család és karrier között. De a főállású anyaság nem elégítene ki százszázalékosan" - vallotta a színésznő.

A szépség és férje, Kinizsi Ottó a sorozat forgatásán szerettek egymásba - de a férfi azóta átállt a kamera túloldalára, és rendezői feladatokat lát el a Barátok köztben. Így óhatatlanul is felmerül a kérdés: mennyire tudnak együtt dolgozni a házastársak. "Engem még nem rendezett, de nagyon szeretném, mert rendkívül tehetséges embernek tartom. Konfliktusról pedig szó sem lehet. Mivel mi előbb ismertük egymást kollégákként, soha nem kevertük össze a szerepeket. A rendezőket mindig szigorú, kiabálós emberként ábrázolják. A férjem kifejezetten vezető típus. És az sem véletlen, hogy a rendezőket szigorúnak állítják be, hiszen rengeteg embert kell összetartaniuk" - mesélte Deutsch Anita.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.