Negyedszázadon át faggatta a képernyőkön Amerika és a világpolitika, a közélet és a szórakoztatóipar kulcsszereplőit a CNN képernyőjén: december 16-án este végleg elköszönt a róla elnevezett élő show-jával a 77 éves Larry King.

"Szomorú, de ideje elmennem. Az ember tudja, hogy mikor jött el az ideje" - nyilatkozott saját csatornájának King. Az ismert műsorvezető, akinek ingujjas-nadrágtartós megjelenése és száraz, objektív kérdezési stílusa iskolát teremtett a világ televíziózásában, akkor érezte meg, hogy ideje vennie a kalapját, amikor a CNN a szokásos öt- vagy hároméves szerződés-hosszabbításokkal ellentétben a legutóbb csak egy évet ajánlott fel neki.

Forrás: AFP


A riporter belement, hogy évi négy, általa készítendő adás fejében nem pártol át a konkurenciához. "Nem panaszkodom a CNN-re. Nagyszerű házasság volt, ez pedig nem jelent válást közöttünk" - nyilatkozott a televíziós. King pontosan tudja, hogy miről beszél, hiszen eddig összesen nyolcszor nősült és hétszer vált el. Nyolcadik feleségével, Shawn Southwick Kinggel, akivel a frigyben közösen eltöltött évei száma "két számjegyűre" emelkedett, az idén beadták a válókeresetet, de aztán visszavonták. A visszavonulása után együtt mennek el egy hosszabb pihenőre két, 10 illetve 11 éves fiuk társaságában - adta hírül az MTI.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Mark Zuckerberget választotta az év emberévé a Time magazinhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101215-mark-zuckerberget-valasztotta-az-ev-embereve-a-time-magazin.html Gwyneth Paltrow csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101215-gweneth-parltrow-bekerult-a-csillagok-koze.html Jótékony karácsonyi koncertet tartott Barack Obama Washingtonbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101214-karacsonyi-koncert-a-feher-hazban.html Lady Gagát Hollywoodban is kiállították!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101211-lady-gagat-hollywoodban-is-kiallitottak.html Végre beismerte: ikreket vár az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101217-vegre-beismerte-ikreket-var-az-enekesno.html Vastag Csabát némaságra ítéltékhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101217-vastag-csabat-nemasagra-iteltek.html Charlie Sheen exe ismét rosszfiúval kezdetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101216-charlie-sheen-exe-ismet-rosszfiuval-kezdett.html VV4: Robbant a mocskolódó bombanő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101216-vv4-robbant-a-mocskolodo-bombano.html