Julianna Margulies - aki jó pár évvel ezelőtt alakította George Clooney kedvesét a Vészhelyzetben - a napokban elárulta, hogy cseppet sem olyan nagy szám a világ egyik legszexibb férfija, mint ahogyan a legtöbb nő azt gondolja.

Julianna az utóbbi időben jónéhány szívtipróval játszott - George mellett ő alakítja A férjem védelmében című sorozatban a Szex és New York Mr. Bigje, Chris Noth megcsalt nejét is. Így nap mint nap kísértésnek volt kitéve a színésznő, de ellenállt, hiszen boldog házasságban él férjével.

Forrás: AFP

"Nemrég a barátaimmal ebédeltem, ahol egyikőjük hirtelen elkezdte sorolni, kiket is csókoltam meg a filmvásznon: Chris Noth, George Clooney, Pierce Brosnan, Aidan Quinn, Matthew McConaughey - hát igen, szép listát tudhatok a magaménak, és persze nagyon szerencsésnek is érzem magam. De a férjemnek nem kell aggódni. Ő is jól tudja, hogy számomra nincs más rajta kívül. Csakis rá vágyom, és nem Clooney-ra" - vallotta a boldog színésznő.

Margulies és Keith Lieberthal 2007 novemberében esküdtek egymásnak örök hűséget, kisfiuk, Kieran pedig lassan hároméves lesz. Julianna azt is elárulta, miért is tartja fontosnak a házastársi hűséget. "Én is túl vagyok már egy váláson, és láttam, hogyan éli az anyám az életét a megannyi szeretőjével. Ekkor eldöntöttem, én csakis olyan kapcsolatban tudom magam elképzelni, amely hosszú távra szól" - vallotta a színésznő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Tabáni István nem nyúlt még a nyereményéhez!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-tabani-istvannak-nem-kell-a-nyeremenye.html Mikulások jótékony harcahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101220-mikulasok-jotekony-harca.html Ez hihetetlen! Vastag Csaba idén nyáron - videóval!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101220-ez-hihetetlen-vastag-csaba-iden-nyaron-videoval.html Segítség! A pasimnak mástól született gyereke!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101216-vihar-a-mozeskosar-korul.html A legtrendibb ajándékok anyunak, a pasinak, a barátnőnekhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101216-a-legtrendibb-ajandekok-anyunak-a-pasinak-a-baratnonek.html Gwyneth Paltrow kerítőnőt játszotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-gwyneth-paltrow-keritonot-jatszott.html