Leonidasz az első kiesője a ValóVilágnak

VV Éva VV Leonidasz Való Világ 4 valóságshow kieső kiszavazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy balhék és egy izgalmas kiszavazó show után, első kiesőként Leonidasznak kellett elhagynia a Villát.

Beigazolódott, a nézők sokkal inkább kedvelik a megosztó személyiségeket, mint a se hús, se hal embereket. Leonidasz pontosan ilyen volt, hiszen oda csapódott mindig, ahová a szél fújta "Próbáltam mindenkivel jóban lenni a villában, de ez kevésnek bizonyult." - mondta a görög származású szépfiú. A VV4 első párbaja felettébb érdekesre sikerült: Leo csúnyán szurkálta Évát, ment a szájkarate, és nem is értettük a VV4 első kihívottjának fölényeskedését. Hiábavaló volt minden szemtelenkedés: 72%-os aránnyal Éva mehetett vissza a villába. Elég meggyőző számadat. Leoka pedig mehet haza, hogy rendezze a "félreértést" barátnőjével, akit egyik nap szeret, másik nap kevésbé. Hajrá görög, hátha rendbe tudod hozni ezt!


Olivér ismét kiakadt
Az összefoglaló legfontosabb momentumát megint Olivérhez tudjuk kapcsolni: a srácok felbátorították Szandikát, hogy nyisson rá a hokimesterre. Olivér ezen nagyon felháborodott, persze nem magán a szituáción, hanem azon, hogy pont egy "ilyen" lány leste meg őt. Semmi humorérzéke sincs? Bezzeg akkor jókat vihog, ha mással szúrnak ki. Ilyen lány...hát persze. Mit gondolt? Szandika benyit és egy elegáns mozdulattal nem a sokat emlegetett kilincset fogja meg, hanem Oli férfiasságát? Érteni kéne a viccet, az, hogy valaki párkapcsolatban él, nem azt jelenti, hogy immunisnak kell lennie minden szexualitással kapcsolatos poénra. Ejnye Olivér!


Szerelem, szerelem...
Jerzy és Gigi édesek, még mindig. Izzik köztük a levegő, majdnem csókok és kedves simogatások jegyében telnek a napjaik. Több villalakó nehezményezte már a kialakulóban lévő szerelmet: illetve nem is a szerelmet, az érzést, ami közöttük alakulóban van. A többiek pedig maximum a párnákat ölelhetik szenvedélyesen.


Jön egy újabb villalakó
Mivel megcsappant a VV4 létszáma Zsuzsi eltávolítása után, a vezetőség úgy döntött, a legsikeresebb kívül rekedt próbálkozók közül egyet még be kell suvasztani a villába. A Törtető Ildi és a Rosszkislány Niki közül lehet választani, a neten szavazva. Ez így megéri nekik? Nincs több sms, csak internetes szavazás, és egy újabb lakó. Vajon melyikük kerül be a villába? Ildi vagy Niki?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.