Liptai Claudia királynőt játszott (volna) az egyik szegedi szállodában.

A Megasztár műsorvezetője ismét bebizonyította, hogy nem mentes a sztárallűröktől. Az egyik szegedi wellness-szállodában azt követelte, hogy ürítsék ki a "csendes wellness" nevű részleget, hogy ő egyedül, zavartalanul pihenhessen.

http://press.tv2.hu

A többi vendéget sokkolta ez a magatartás, nem értik, hogy gondolhatta ezt Claudia, hiszen ők is fizettek a szolgáltatásokért. Szerencsére a szálloda vezetése helyén kezelte a dolgot, elmagyarázták a művésznőnek, hogy ha nála sokkal nagyobb sztárok hajlandóak a többi vendéggel együtt fürdőzni, akkor ez neki sem jelenthet problémát. Ezen Claudia annyira kiborult, hogy azonnal elviharzott - írta a Blikk. Az esettel kapcsolatban sem Claudia, sem a szálloda nem kívánt nyilatkozni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Meglepetés! Új lakó költözik a Villába!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101223-meglepetes-uj-lako-koltozik-a-villaba.html Bálint Antónia gyermekének apja megszökött a bíróságról!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-balint-antonia-exelettarsa-megszokott-a-birosagrol.html Király L. Norbit pénzelik a rajongóihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-norbit-penzelik-a-rajongoi.html Első szerelem a ValóVillábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101222-elso-szerelem-a-valo-villaban.html