karácsony ablak Tokio mikulás rénszarvas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikulásnak és rénszarvasnak öltözött ablakmosók lepték el az egyik bevásárlóközpontot Tokióban.

A karácsony Japánban sem maradhat el ünnepi jelmezek nélkül. Meghökkentő produkcióval kedveskedett vásárlóinak az Odaiba bevásárlóközpont vezetősége Tokióban: mikulásnak, és rénszarvasnak öltözött ablakmosó munkások lepték el a több mint harminc méter magas vízparti épületet, az arra járó bámészkódók nagy örömére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Karácsonyi mézeskalácsláz Indiában!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101224-mezecskalacs-haz.htmlTélapónak öltözött búvárok a sztárok Kuala Lumpurbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101221-telaponak-oltozott-buvarok-a-sztarok-kuala-lumpurban.htmlMikulások jótékony harcahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101220-mikulasok-jotekony-harca.htmlNézd meg a világ legdrágább karácsonyfáját!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101219-nezd-meg-a-vilag-legdragabb-karacsonyfajat.htmlLarry King huszonöt év után elköszönt a CNN-tőlhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101217-larry-king-egy-negyedszazad-utan-elkoszon-a-cnntol.htmlMark Zuckerberget választotta az év emberévé a Time magazinhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101215-mark-zuckerberget-valasztotta-az-ev-embereve-a-time-magazin.htmlGwyneth Paltrow csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101215-gweneth-parltrow-bekerult-a-csillagok-koze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.