Milliókat kaszálnak a Vastag testvérek?

X-Faktor Vastag Csaba koncert gazdagok fellépés Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg Vastag Csaba, az X-Faktor nyertese a legkeresettebb énekes, ahogyan ez várható is volt. A sármos énekes a legtöbbször testvérével jár fellépni, így megduplázza a családi bevételeket.

Aki bejutott az X-Faktorba, az már nyertesnek mondhatja magát - hangsúlyozta mindig Nagy Feró. Igaza is volt, ugyanis az RTL Klub tehetségkutatójának döntője után jelenleg a Vastag testvérek a legkelendőbbek, őket követi Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca - tudta meg a Napi Ász. A döntősök számára éppen csak véget ért a verseny, most kezdődik az igazi pörgés. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a rendezvényszervezők most sorban állnak értük, naptárjaik nyárig megteltek, és szinte minden hétvégén fellépnek valahol.

cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence
cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Hiába jön le Csaba fellépésének tiszteletdíjából a menedzseri és egyéb jutalék, a 200 ezres gázsijából így is marad annyi, hogy elégedetten hagyja el a színpadot. Ráadásul mivel az X-Faktor győztese általában öccsével jár fellépni, majdhogynem megduplázzák a családi kassza bevételeit. Tamás ugyanis, mint ahogyan Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca is, csak 20-30 ezer forinttal kevesebbért vállal fellépéseket, mint a tehetségkutató műsor győztese.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.