Jelenleg Vastag Csaba, az X-Faktor nyertese a legkeresettebb énekes, ahogyan ez várható is volt. A sármos énekes a legtöbbször testvérével jár fellépni, így megduplázza a családi bevételeket.

Aki bejutott az X-Faktorba, az már nyertesnek mondhatja magát - hangsúlyozta mindig Nagy Feró. Igaza is volt, ugyanis az RTL Klub tehetségkutatójának döntője után jelenleg a Vastag testvérek a legkelendőbbek, őket követi Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca - tudta meg a Napi Ász. A döntősök számára éppen csak véget ért a verseny, most kezdődik az igazi pörgés. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a rendezvényszervezők most sorban állnak értük, naptárjaik nyárig megteltek, és szinte minden hétvégén fellépnek valahol.

cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Hiába jön le Csaba fellépésének tiszteletdíjából a menedzseri és egyéb jutalék, a 200 ezres gázsijából így is marad annyi, hogy elégedetten hagyja el a színpadot. Ráadásul mivel az X-Faktor győztese általában öccsével jár fellépni, majdhogynem megduplázzák a családi kassza bevételeit. Tamás ugyanis, mint ahogyan Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca is, csak 20-30 ezer forinttal kevesebbért vállal fellépéseket, mint a tehetségkutató műsor győztese.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!VV Éva a csoportszexet is szereti!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-vv-eva-ketszer-csoportszexelt-egy-nap.html Sikkes kiegészítők a frizurádnakhttp://www.life.hu/life/galeria/20101230-sikkes-kiegeszitok-a-frizuradnak.html Mitől függ, hogy gyerekünk menő vagy nem menő?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20101223-mitol-fugg-hogy-gyerekunk-meno-vagy-nem-meno.html Gazdagabbak leszünk 2011-ben?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101229-gazdagabbak-leszunk-2011ben.html Janicsák Veca kikosarazta Nikolast!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101229-janicsak-veca-kikosarazta-nikolast.html Tolvai Reni színésznő lesz?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101229-tolvai-reni-szineszno-lesz.html Eljegyezték Dr. Szöszit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-eljegyeztek-dr-szoszit.html Nagy szerelmi horoszkóp 2011-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101228-nagy-szerelmi-horoszkop-2011re.html