Szeptemberben Palik László és családja elhagyta Magyarországot, azóta pedig igen keveset hallhattunk róluk. Most kiderült, mi áll a gyors költözés hátterében.

Voltak, akik állították, hogy Palik felesége, Marsi Anikó súlyos beteg, később kiderült, hogy egészen más áll az ausztrál út hátterében. Palik elmondása szerint Vilmos fiánál két évvel ezelőtt diagnosztizáltak kruppot, más néven gégeszűkületet. Ez nem drámai betegség, de súlyos tünetekkel jár, mert éjszaka fulladásos rohamok kísérhetik. Lacinak egy orvos barátja javasolta, hogy erre a legjobb gyógymód, ha kisfia egyszer "megússza a telet" - ezért döntött a család a hosszabb utazás mellett.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Vilmoshoz korábban többször mentőt kellett hívni az éjszakai rohamok miatt, de ennek már vége szakadt. "Az elmúlt négy hónapban egy darab gyógyszert sem szedett be, és szerencsére semmi baja nem volt" - újságolta büszkén az aggódó édesapa.

Palik László, Anikó és fiaik néhány hét múlva térnek majd vissza siófoki otthonukba, amint jobb lesz az időjárás. "Már nem fogunk sokáig maradni. Még egy pár hétig biztos, mert szeretnénk megvárni, amíg otthon kisüt a nap. Nagyon hiányoznak már az otthoniak. A nagylányom, az édesapám és még az anyósom is" - vallotta Laci, akinek az eddigi intenzív televíziós munkáját a gyermeknevelés váltotta fel az elmúlt hónapokban. 

Forrás: RTL Klub

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Megtudtuk, kibe szerelmes Király L. Norbihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-megtudtuk-kibe-szerelmes-kiraly-l-norbi.html Hajdú Péter kórházba került!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-hajdu-peter-korhazba-kerult.html Marsi Anikó nem halálos beteg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-nem-halalos-beteg-marsi-aniko.html Szíj Melindára nem kíváncsiak a megasztárosok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-szij-melindat-elkerulik-egykori-csapattarsai.html A sors markában: egy betegség, amitől a legjobban rettegünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-jobban-felunk-a-raktol-mint-attol-hogy-elveszitjuk-mindenunket.html Hihetetlen: Még gyereket is szült a féltestű asszony! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-hihetetlen-meg-gyereket-is-szult-a-feltestu-asszony-video.html Döbbenet! Egyhónapos korában jöttek rá, hogy kislányuk született, nem kisfiukhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-egy-honaposan-jottek-ra-hogy-kislanyuk-szuletett-nem-kisfiuk.html