síbaleset Sarka Kata Hajdú Péter síparadicsom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetet szenvedett az osztrák sípályán Hajdú Péter.

Hajdú Péter és neje, Sarka Kata az osztrák síparadicsomban, Murauban töltötték az újév első napjait, de pihenésük nem volt felhőtlen: Pétert szombat este fájdalmas baleset érte.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Éppen lefelé siklottam a lejtőn, amikor egy magyar snowboardos srác hátulról elgázolt. Én igazából csak arra emlékszem, hogy zuhanok, leold a sílécem, elrepül a botom és szanaszét van a felszerelésem. Attól rettegtem, hogy a már régóta problémás térdszalagom sérült, de nem ott, hanem a vállamban éreztem erős fájdalmat" - mesélte Péter a Borsnak, akit a sípályáról egyenesen a kórházba vittek.

"A kórházban azonnal megröntgeneztek, szerencsére sem repedést, sem pedig törést nem diagnosztizáltak, ellenben zúzódást igen. Az orvos fájdalomcsillapítót írt fel és gyógykrémet, továbbá pihenést javasolt. Már nem fogok tudni síelni ezen a héten. Egyelőre a mozgás is nehezemre esik" - vallotta a műsorvezető.

Péter kedvese, Kata is kétségbeesett férje balesetekor: "Nem tagadom, én is nagyon megijedtem, amikor láttam, hogy Petit hátulról elgázolják. Szerencsére azonban a körülményekhez képest jól van. Igaz, nagy fájdalmai vannak" - mondta el Sarka Kata, aki mindent megtesz férje mielőbbi felépülése érdekében.

Hajdú Péter síbalesete utáni állapotáról bővebb információt, a LifeNetwork hétfő esti LifeMagazin műsorából tudhatnak meg.


szólj hozzá: Life Magazin 2011.01.03

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.