Egy nemzetközi bulvárlap azt állítja Angelina Jolie-ról, hogy komoly drogproblémái vannak.

A cikk azt is megszellőzteti, hogy a színésznő elvonókúrára készül, mert még mindig nem tudta teljesen leküzdeni heroinfüggőségét. Angelina az utóbbi időben nagyon bizonytalannak, gyengének, összetörtnek és zavartnak tűnt.

AFP


A The Tourist című új filmjének berlini bemutatóján is ez volt a helyzet. Férje észrevétlenül próbálta támogatni, sőt, állítólag a nyilvánosságtól elzárt területen Angelina össze is esett. A lap azt is tudni véli, hogy a színésznő nemrég túladagolta magát egy Zolpidem nevű altatóval, amire elég sok alkoholt is ivott. Ez Brad Pittnek betette az ajtót, ezért kényszeríti most feleségét elvonókúrára.

Nem tudhatjuk biztosan, hogy ezek az állítások igaza-e, de mindenesetre egy sztárokkal foglalkozó orvos, dr. Drew a múlt hónapban azt nyilatkozta, hogy Angelina nemcsak régen volt heroinfüggő, hanem még most is az: "A színésznő hiába állítja, hogy már tiszta, ilyen egy heroinista esetében nem létezik. Az lehetséges, hogy a függőségével valami történik éppen, elképzelhető, hogy jobban van, de én ennek nem látom jeleit. Ameddig ez az állapot fennáll, addig egy heroinfüggő személyről beszélünk. Ez egy krónikus, egész életen át tartó állapot."


Mel Gibsonnak is voltak már alkohol, és drogproblémái. Mostanában azonban nem filmjeivel, hanem erőszakos viselkedésével, és bírósági pereivel hívta fel magára a figyelmet. Bővebb információk, és aktuális hírek minden hétköznap 18 órakor a LifeMagazinban, a LifeNetwork műsorán!


 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Nők a kés alatt - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110106-nok-a-kes-alatt-terezanyu-irasa.html Kiderült! VV Éva Talmácsi szeretője volt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-kiderult-vv-eva-talmacsi-szeretoje-volt.html Kökény Attila nem bírta szex nélkül!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-kokeny-attila-nem-birta-szex-nelkul.html Modell akar lenni, ezért átműtteti testét - videó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110106-modell-akar-lenni-ezert-atmutteti-testet-video.html Sarka Kata harmadik gyermeket fogadna örökbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-sarka-kata-harmadik-gyermeket-fogadna-orokbe.html Halott szerelme házában maradt a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-halott-szerelme-hazaban-maradt-a-szineszno.html Janicsák Veca: Ezt a fiút nagyon szeretem!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-janicsak-vecara-szerelem-es-nagy-karrier-var.html Ganxsta Zolee édesapját azonnal kórházba kellett vinni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-ganxta-zolee-edesapja-korhazba-kerult.html Megkezdődött Michael Jackson orvosának perehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-megkezdodott-michael-jackson-orvosanak-pere.html Alec Baldwin a bukott Schwarzenegger nyomdokaiba léphttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-alec-baldwin-politikai-baberokra-tor.html Alvászavarral küzdő sztárok!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110105-alvaszavarral-kuzdo-sztarok.html Kiszivárogtak Vilmos herceg esküvőjének részletei!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-kozoltek-vilmos-herceg-eskuvojenek-reszleteit.html Mit fogadott meg Abaházi Csaba?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110106-mit-fogadott-meg-abahazi-csaba.html