Megdöbbentő! Angelina Jolie heroinfüggő?

Brad Pitt kábítószer-fogyasztó színésznő heroin soványság Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemzetközi bulvárlap azt állítja Angelina Jolie-ról, hogy komoly drogproblémái vannak.

A cikk azt is megszellőzteti, hogy a színésznő elvonókúrára készül, mert még mindig nem tudta teljesen leküzdeni heroinfüggőségét. Angelina az utóbbi időben nagyon bizonytalannak, gyengének, összetörtnek és zavartnak tűnt.

AFP
AFP


A The Tourist című új filmjének berlini bemutatóján is ez volt a helyzet. Férje észrevétlenül próbálta támogatni, sőt, állítólag a nyilvánosságtól elzárt területen Angelina össze is esett. A lap azt is tudni véli, hogy a színésznő nemrég túladagolta magát egy Zolpidem nevű altatóval, amire elég sok alkoholt is ivott. Ez Brad Pittnek betette az ajtót, ezért kényszeríti most feleségét elvonókúrára.

Nem tudhatjuk biztosan, hogy ezek az állítások igaza-e, de mindenesetre egy sztárokkal foglalkozó orvos, dr. Drew a múlt hónapban azt nyilatkozta, hogy Angelina nemcsak régen volt heroinfüggő, hanem még most is az: "A színésznő hiába állítja, hogy már tiszta, ilyen egy heroinista esetében nem létezik. Az lehetséges, hogy a függőségével valami történik éppen, elképzelhető, hogy jobban van, de én ennek nem látom jeleit. Ameddig ez az állapot fennáll, addig egy heroinfüggő személyről beszélünk. Ez egy krónikus, egész életen át tartó állapot."


Mel Gibsonnak is voltak már alkohol, és drogproblémái. Mostanában azonban nem filmjeivel, hanem erőszakos viselkedésével, és bírósági pereivel hívta fel magára a figyelmet. Bővebb információk, és aktuális hírek minden hétköznap 18 órakor a LifeMagazinban, a LifeNetwork műsorán!


szólj hozzá: Mel Gibson verte a feleségét


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.