Melinda már visszatért külkereskedelmi asszisztensi munkájához, mégsincs nyugta.

http://press.tv2.hu


Szíj Melinda a kiesése után megfogadta, hogy nem fog többet színpadra állni, csak a zuhany alatt énekel majd. Ennek ellenére osrtomolják a lemezkiadók! A Blikk információi szerint már egy komoly ajánlatot is kapott, de a tárgyalások még folynak.

Melindát már a Megasztár elején úgy emlegették, mint a magyar Susan Boyle-t, aki hatalmas sikereket ér el Angliában, lemezeit viszik, mint a cukrot. Melinda tényleg az a típus, mint Boyle, olyan nő, aki közülünk való, mégis beteljesíti álmát. A kiadók szerint pedig ez a siker kulcsa.

Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője megerősítette, hogy Melinda dalai hamarosan megjelennek CD-n, de részleteket nem árult el.

Melinda csak annyit mondott, hogy a tárgyalások még kezdeti stádiumban vannak, de az utóbbi napokban koncertfelkérések is érkeztek. Fellépéseit most át kell gondolnia, mert össze kell hangolnia a munkájával, amit semmiképpen nem akar elveszíteni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Kidobta a pasija a VV4 jókislányát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-kidobta-pasija-a-vv4-jokislanyat.html Ildikó Évát hívta ki párbajra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-ildiko-parbajozni-fog.html Így vesztette el szüzességét Angelina Joliehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-igy-vesztette-el-szuzesseget-angelina-jolie.html Éva leitta magát és szexet követelt Alekosztólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-eva-leitta-magat-es-szexet-kovetelt-alekosztol.html Jennifer Aniston legújabb áldozata színész kollégája?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110107-jennifer-aniston-legujabb-aldozata.html Rablókat talált lakásában Demcsák Zsuzsa!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110107-rablokat-talalt-lakasaban-demcsak-zsuzsa.html