lemezkiadó fellépés Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melinda már visszatért külkereskedelmi asszisztensi munkájához, mégsincs nyugta.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


Szíj Melinda a kiesése után megfogadta, hogy nem fog többet színpadra állni, csak a zuhany alatt énekel majd. Ennek ellenére osrtomolják a lemezkiadók! A Blikk információi szerint már egy komoly ajánlatot is kapott, de a tárgyalások még folynak.

Melindát már a Megasztár elején úgy emlegették, mint a magyar Susan Boyle-t, aki hatalmas sikereket ér el Angliában, lemezeit viszik, mint a cukrot. Melinda tényleg az a típus, mint Boyle, olyan nő, aki közülünk való, mégis beteljesíti álmát. A kiadók szerint pedig ez a siker kulcsa.

Koltay Tamás, a TV2 sajtószóvivője megerősítette, hogy Melinda dalai hamarosan megjelennek CD-n, de részleteket nem árult el.

Melinda csak annyit mondott, hogy a tárgyalások még kezdeti stádiumban vannak, de az utóbbi napokban koncertfelkérések is érkeztek. Fellépéseit most át kell gondolnia, mert össze kell hangolnia a munkájával, amit semmiképpen nem akar elveszíteni.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.