Keanu Reeves film forgatás szamuráj Hollywood Budapest költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt után Keanu Reeves is átteszi egy időre székhelyét Budapestre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Február végétől hazánkban forgatja legújabb filmjét a Mátrix sztárja, Keanu Reeves. Az alkotás címe 47 Ronin lesz, és egy japán mese történetét dolgozza fel. Reeves egy szamurájcsoport vezetőjét alakítja, akik megbosszulják tanítómesterük meggyilkolását. A stáb február 28-án kezdi meg a munkát, de a Bors információi szerint a sztár már hetekkel korábban Magyarországra jön.

Keanu állítólag azt kérte, hogy egy kényelmes, tágas helyen szállásolják el, ahol nem zavarja majd senki. Azt még nem dönötte el, hogy ez egy szálloda luxuslakosztálya legyen, vagy egy villa, amilyenben Angelináék is laktak. Az is fontos számára, hogy ne kelljen órákat utaznia a forgatás helyszínére, a rákospalotai stúdióba.

A sármos színész egyedül érkezik Budapestre, és jelenleg szingli. Hölgyek, vadászatra fel!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szíj Melindának nincs nyugta!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-szij-melindanak-nincs-nyugta.htmlKidobta a pasija a VV4 jókislányát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-kidobta-pasija-a-vv4-jokislanyat.htmlIldikó Évát hívta ki párbajra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-ildiko-parbajozni-fog.htmlÍgy vesztette el szüzességét Angelina Joliehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-igy-vesztette-el-szuzesseget-angelina-jolie.htmlJennifer Aniston legújabb áldozata színész kollégája?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110107-jennifer-aniston-legujabb-aldozata.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.