Angelina Jolie és Brad Pitt után Keanu Reeves is átteszi egy időre székhelyét Budapestre.

Forrás: AFP


Február végétől hazánkban forgatja legújabb filmjét a Mátrix sztárja, Keanu Reeves. Az alkotás címe 47 Ronin lesz, és egy japán mese történetét dolgozza fel. Reeves egy szamurájcsoport vezetőjét alakítja, akik megbosszulják tanítómesterük meggyilkolását. A stáb február 28-án kezdi meg a munkát, de a Bors információi szerint a sztár már hetekkel korábban Magyarországra jön.

Keanu állítólag azt kérte, hogy egy kényelmes, tágas helyen szállásolják el, ahol nem zavarja majd senki. Azt még nem dönötte el, hogy ez egy szálloda luxuslakosztálya legyen, vagy egy villa, amilyenben Angelináék is laktak. Az is fontos számára, hogy ne kelljen órákat utaznia a forgatás helyszínére, a rákospalotai stúdióba.

A sármos színész egyedül érkezik Budapestre, és jelenleg szingli. Hölgyek, vadászatra fel!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Szíj Melindának nincs nyugta!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-szij-melindanak-nincs-nyugta.html Kidobta a pasija a VV4 jókislányát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-kidobta-pasija-a-vv4-jokislanyat.html Ildikó Évát hívta ki párbajra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-ildiko-parbajozni-fog.html Így vesztette el szüzességét Angelina Joliehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-igy-vesztette-el-szuzesseget-angelina-jolie.html Jennifer Aniston legújabb áldozata színész kollégája?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110107-jennifer-aniston-legujabb-aldozata.html