John Travolta nemrég újra apuka lett, és örömét már az egész világgal megosztotta, amikor exkluzív interjúban mesélt fia születéséről.

www.people.comJohn Travolta és felesége már nem rejtegeti újszülött gyermekét, sőt a pár a szülés körülményeiről is őszintén mesélt a People magazinnak.

Három év próbálkozás után hatalmas meglepetés volt, amikor Kelly Preston 47 évesen végre újra teherbe esett. John Travolta és Kelly ugyanis nagyon szerettek volna egy kistestvért lányuknak, a 10 éves Ellának. "Teljesen lenyűgözött a hír" - tette hozzá Kelly. A híres színész a szülés ideje alatt végig feleségével volt és biztatta, miközben lányuk a család közeli barátjával, Kirstie Alley-vel várt kint.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!A terhes színésznő hátat fordítana Hollywoodnakhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110107-natalie-portman-a-fekete-hattyu-sztarja.html Rúdtáncolt a terhes sztárhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-rudtancolt-a-terhes-sztar.html Ördög Nóra terhes?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-ordog-nori-terhes.html