"Mert a sajtó szabadsága a szólás szabadsága is egyben, amely megillet téged és engem is"

cenzúra demokrácia diktatúra Rácz Zsuzsa sajtószabadság médiatörvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ahol a sajtónak kusst parancsolnak, ott előbb-utóbb mindenki kussolni fog, és akkor már nem demokráciáról beszélünk, ha beszélünk egyáltalán, hanem diktatúráról. Biztosan mindenki emlékszik a régi fiúk szimpatikus üzenetére: hallgass a szívedre. Mára, úgy tűnik, ennyi maradt: hallgass."


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szabadság. Szeretem. - Terézanyu a szólás szabadságárólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110113-sosem-lehet-tudni-terezanyu-a-szolas-szabadsagarol.htmlA harmincasoknak lőttek?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110113-a-harmincasoknak-lottek.htmlEszenyiért aggódik a színészvilághttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110113-eszenyiert-aggodik-a-szineszvilag.htmlDemi Moore férjének filmpremierjén dedikálthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110113-demi-moore-ferje-legujabb-filmpremieren-dedikalt.htmlÚj év, új test - Kövesd velünk Melinda fogyását!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110112-uj-ev-uj-test-kovesd-velunk-melinda-fogyasat.htmlA híres színész bemutatta újszülött kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110112-a-hires-szinesz-bemutatta-ujszulott-kisfiat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.