Alekosz megroggyant, hogy négy jelet kapott a szerda esti kiválasztáson, és őt küldték ki párbajozni társai. De vajon hogyan dolgozza fel ezt a traumát a mindig nőt akaró amorózó? Elindultak a találgatások, a taktikázás és a bölcs tanácsadások a villában.

A villabéli rangsor elfajulása

Béci és Olivér önelégült fejétől fényes a villa, hiszen ők az uralkodók ebben a mókában. Azért a szexre éhes Olivér kissé elveti a sulykot, már-már "csicskáztatja" a pórnépet, ami Évának egy kicsit szúrja a szemét. A törtető lány Alekosznak sírta el bánatát, hogy bizony amennyiben ő kapta volna meg a felsőbbrendű státuszt, akkor rendszabályozott volna és uralkodott volna, nem pedig ugráltatná a szolganépet. Szerinte Olivér kihasználja a többieket, és bábuként, kellékként veszi őket igénybe.Valójában mindenki kezdi elfogadni hányavetett sorsát, Jerzy az, aki lassan harakirit követ el az étel mennyisége és minősége miatt.Szexelt Gigi és Jerzy, vagy nem? Ki kamuzik?

A luxushotelben töltött estén a begőzölt fiatalok eltakarták a kamerákat, és ezért büntetés járt. A nézők "jóindulatú" szavazata miatt Gigi és Jerzy két méternél közelebb nem tartózkodhat, és ezt a távolságot szigorúan be kell tartaniuk, így nem érhetnek egymáshoz a következő másfél hétben. Több villalakó szerint a két fiatal kapcsolata mindössze színjáték: Szandika és Alekosz szerint szó sincs köztük szerelemről, sőt a görög amorózó szerint "Gigi az, aki felkapaszkodik Jerzy hátán". A riportszobában a magát életművésznek nevező lány, alias Gigi, elárulta, hogy nem volt szex a luxushotelben eltöltött éjszakán, mindeközben Jerzy a megértő Olinak az udvaron hencegett azzal, hogy ő megoldotta a szorult helyzetet , és kijátszották a kamerákat a romantikus estéjükön. Vajon ki mond igazat?


A szeretetre éhes Alekosz képzavara

Éva szeretné, ha Alekosszal a viszonya ugyanolyan lenne, mint az ominózus vallomás előtt. Zavart ez a fiú, ugyanis a szerelmet és a "beleszeretést" két külön fogalomnak tekinti, amit igyekezett megindokolni, de végül csak arra lyukadt ki, hogy a két teória mégis egységet alkot. Éva nem árul zsákbamacskát, bátran a szemébe mondta lelki társának, hogy ő bizony soha nem lenne belé szerelmes.Kavalkád a kiválasztást követően

Zsófinak kinyílt a csipája, és elkezdett nagyon magabiztos lenni. A naiv kislány hirtelen kifordult magából, és beszólt még Alekosznak is. Ráadásul királylánynak nevezi magát. Még most is azt kérdem magamtól, hogy ennek a lánynak mi baja lett hirtelen? Gigi, Béci, Laci és Zsófi azok, akik közül párbajellenfelet választhat Alekosz. Olivér próbálja befolyásolni, miszerint a Rácz testvéreket kerülje el. Éva pedig pont az ellenkezőjére szeretné barátját rábeszélni: mégpedig, hogy Gigit kell kivinnie, hogy kiesésével fölbomoljon a Rácz família egyensúlya.

 

Bereczki Hajnal

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Elton John megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-elton-john-megmutatta-kisfiat.html Pikáns! Sandra Bullock-ot lecserélték a pornókirálynőre!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-sandra-bullock-exe-nosul.html Christiano Ronaldo nem szeret pelenkáznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-christiano-ronaldo-nem-szeret-pelenkazni.html Gregor Bernadett kiborult, és beperli Nacsáékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-gregor-bernadett-kiborult.html Kovács Ági öthónapos terhes!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-elso-gyermeket-varja-kovacs-agi-uszobajnok.html Diszkótragédia és drogpánik - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110120-diszkotragedia-es-drogpanik-terezanyu-irasa.html Hétvégi horoszkóp január 21-23.http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110120-heti-horoszkop-januar-2123.html 2010 legjobb sajtófotói: íme, a nyertes képek!http://www.life.hu/life/galeria/20110120-xxix-magyar-sajtofoto-palyazat-nyertes-kepei.html Újra tanul járni és beszélni a Lágymányosi hídon történt baleset sérültjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110120-ujra-tanul-jarni-es-beszelni-a-lagymanyosi-hidon-tortent-baleset.html 6 tipp, hogy télen is nőiesen öltözzhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110120-divat-tippek-teli-oltozkodeshez.html Ciki volt Jennifer Aniston frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110120-jennifer-aniston-frizuraja.html