VV4: Alekosz Gigit viszi ki párbajozni?

VV Éva VV Alekosz tanácsadás szex kihívás VV Gigi VV Olivér VV Jerzy Való Világ 4 VV Szandika párbaj taktika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz megroggyant, hogy négy jelet kapott a szerda esti kiválasztáson, és őt küldték ki párbajozni társai. De vajon hogyan dolgozza fel ezt a traumát a mindig nőt akaró amorózó? Elindultak a találgatások, a taktikázás és a bölcs tanácsadások a villában.

A villabéli rangsor elfajulása

Béci és Olivér önelégült fejétől fényes a villa, hiszen ők az uralkodók ebben a mókában. Azért a szexre éhes Olivér kissé elveti a sulykot, már-már "csicskáztatja" a pórnépet, ami Évának egy kicsit szúrja a szemét. A törtető lány Alekosznak sírta el bánatát, hogy bizony amennyiben ő kapta volna meg a felsőbbrendű státuszt, akkor rendszabályozott volna és uralkodott volna, nem pedig ugráltatná a szolganépet. Szerinte Olivér kihasználja a többieket, és bábuként, kellékként veszi őket igénybe.Valójában mindenki kezdi elfogadni hányavetett sorsát, Jerzy az, aki lassan harakirit követ el az étel mennyisége és minősége miatt.



Szexelt Gigi és Jerzy, vagy nem? Ki kamuzik?

A luxushotelben töltött estén a begőzölt fiatalok eltakarták a kamerákat, és ezért büntetés járt. A nézők "jóindulatú" szavazata miatt Gigi és Jerzy két méternél közelebb nem tartózkodhat, és ezt a távolságot szigorúan be kell tartaniuk, így nem érhetnek egymáshoz a következő másfél hétben. Több villalakó szerint a két fiatal kapcsolata mindössze színjáték: Szandika és Alekosz szerint szó sincs köztük szerelemről, sőt a görög amorózó szerint "Gigi az, aki felkapaszkodik Jerzy hátán". A riportszobában a magát életművésznek nevező lány, alias Gigi, elárulta, hogy nem volt szex a luxushotelben eltöltött éjszakán, mindeközben Jerzy a megértő Olinak az udvaron hencegett azzal, hogy ő megoldotta a szorult helyzetet , és kijátszották a kamerákat a romantikus estéjükön. Vajon ki mond igazat?


A szeretetre éhes Alekosz képzavara

Éva szeretné, ha Alekosszal a viszonya ugyanolyan lenne, mint az ominózus vallomás előtt. Zavart ez a fiú, ugyanis a szerelmet és a "beleszeretést" két külön fogalomnak tekinti, amit igyekezett megindokolni, de végül csak arra lyukadt ki, hogy a két teória mégis egységet alkot. Éva nem árul zsákbamacskát, bátran a szemébe mondta lelki társának, hogy ő bizony soha nem lenne belé szerelmes.



Kavalkád a kiválasztást követően

Zsófinak kinyílt a csipája, és elkezdett nagyon magabiztos lenni. A naiv kislány hirtelen kifordult magából, és beszólt még Alekosznak is. Ráadásul királylánynak nevezi magát. Még most is azt kérdem magamtól, hogy ennek a lánynak mi baja lett hirtelen? Gigi, Béci, Laci és Zsófi azok, akik közül párbajellenfelet választhat Alekosz. Olivér próbálja befolyásolni, miszerint a Rácz testvéreket kerülje el. Éva pedig pont az ellenkezőjére szeretné barátját rábeszélni: mégpedig, hogy Gigit kell kivinnie, hogy kiesésével fölbomoljon a Rácz família egyensúlya.

Bereczki Hajnal

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.