Bár még csak kéthónapos John Travolta és Kelly Preston kisfia, Benjamin, a kicsi már szárnyra kapott.

"Már bevittem magammal a pilótafülkébe is, amikor karácsonykor, alig tíznaposan repült velem" - vallotta a saját repülőgéppel is rendelkező sztár.

AFP

 

Amikor Benjamin baba nem az édesapjával repül a felhők felett, nővére, Ella kényezteti. "Ő egy igazán nagyszerű nővérke, és nagyon lelkiismeretes kis bébiszitter. Igazán klassz csaj, de tízévesen már elég érett is ezekhez a dolgokhoz. Semmi féltékenység nincs benne - Ella szereti és óvja Benjamint. Nagyszerű család az enyém!" - vallotta a Pomádé egykori sztárja.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Ciki! Rosszul választott cipőt a mindig tökéletes topmodell! - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110121-heidi-klum-labara-kicsi-a-cipo.html Tinisztárok és bálványok - Hogy dolgozzák fel az ismertséget?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110124-tinisztarok-es-balvanyok-hogy-dolgozzak-fel-az-ismertseget.html Goldie Hawn imádja a nagymama szerepet!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110124-goldie-hawn-nagyon-varja-kate-hudson-babajat.html VV4: Durva indulatok! Elszabadult a pokol a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-elszabadult-indulatok-es-eddig-nem-latott-ordibalastol-volt-hangos-a.html George Clooney átveri kedvesét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110123-george-clooney-nem-akar-megnosulni.html Kína nem tűri tovább a köpködést! - Újabb kampányba fognakhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110124-etikettoktatast-indit-kina-az-iskolakban.html Halálra éheztetik és kínozzák a gyerekeket egy orosz intézetbenhttp://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20110122-halalra-eheztetik-es-kinozzak-a-gyerekeket-egy-orosz-intezetben.html