Megszületett az egykori tinisztár, Christina Applegate és vőlegénye, a rocker Martyn Lenoble első gyermeke.

Újra boldog lehet Christina Applegate. Az Egy rém rendes család Kelly Bundyjaként ismertté vált tinisztár pár éve ugyanis még az életéért küzdött, most azonban megszületett első gyermeke, Sadie Grace Lenoble - tudtuk meg az US magazintól. 

Forrás: AFP

A színésznőnél 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak, majd mindkét mellét eltávolították, hogy megakadályozzák a daganat továbbterjedését. Ezt követően pedig számos rekonstrukciós műtéten kellett átesnie. Christina azonban teljesen felépült, sőt szeptemberben bejelentette a várandósságát is. "A baba és a mama is remekül van" - jelentette be a boldog apuka, Martyn. A sztárpár kapcsolata Christina betegségével csak erősebb lett, és tavaly Valantin-napon eljegyezték egymást. "Nélküle nem biztos, hogy kibírtam volna mindezt" - nyilatkozta akkor a színésznő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Rúdtáncolt a terhes sztárhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-rudtancolt-a-terhes-sztar.html Nicole Kidman megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110201-nicole-kidman-megmutatta-kisbabajat.html Kylie Minogue meddő lett?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110201-kylie-minogue-meddo.html Szíj Melinda bepereli Hajdú Pétert?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-szij-melinda-bepereli-hajdu-petert.html Nikolas reggeltől estig pöröghttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-nikolas-reggeltol-estig-porog.html Írj egy T betűt, megmondom, milyen a személyiséged!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110127-grafologia-olyan-a-szemelyiseg-amilyen-a-t-betu.html Babonák, amikről még sosem hallottálhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110127-a-legerdekesebb-afrikai-babonak.html A legújabb fitneszőrület: lovagolj a karcsúságért!http://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110127-ijoy-twist-lovagolj-a-karcsusagert.html