A chippendale fiú furcsa módját választotta, hogy kikerüljön a luxusvillából. Modortalanul és antipatikusan viselkedik társaival és családjával. Félő, ha így folytatja, idegrendszere felmondja a szolgálatot.

A betörés következménye

Úton-útfélen megszegik a villalakók a VV szabályzatát. Az elmúlt héten a silent party után betörtek a riportszobába és alkoholt követeltek, majd az est folyamán sugdolóztak, letakarták a mikroportot, vagy épp nem viselték azt. Már a büntetés sem hat a tivornyázó fiatalokra, így egy vicces feladat útján saját maguknak kellett szankciókat bejegyezni.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Don Octavio hirtelen Columbóvá, vagy ha jobban tetszik Sherlock Holmessá változott. Az ő feladata volt, hogy kiderítse a buli utáni szabályszegés felbujtóit és büntetésük mértékét. Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere, négykézláb mászás, szaunában alvás, biciklizés, alkoholmegvonás és férfismink.

 

Éva szülinapja

Kora reggel keltették a torzonborz hajú lányt a szaunában, ugyanis 28. születésnapján köszönthették társai. Ez a csodás nap úgy tűnik, hogy meglágyította Szandika szívét is, és Olivérnek készített egy papír szívecskét, amiben bűnbánóan megírta, hogy mennyire szereti a legjobb barátját. Gyertya, torta, ajándékok és meglepetések, valamint egy videoüzenet is érkezett Ádámtól, így a törtető Éva elérzékenyülve, de mosollyal az arcán zárta le az ajándékdömping-sorozatot.

 

Gombinak elgurult a gyógyszere

A szépfiú megint letargikus állapotba került, és már kommunikálni sem szeretne senkivel. Kiborul attól, hogy minden nap ugyanazokat az embereket látja, és úgy érzi, elfogyott az ereje. Teljesen bekattant Gombóc Artúr, ugyanis eltette a szerettei fotóját is, és látni sem akarja őket. Senki segítségéből és támogatásából nem kér a továbbiakban.

 

Kiválasztás körüli stressz

A két főszereplő, Béci és Olivér már latolgatják az esélyeiket és a kiválasztásról témázgatnak. A Rácz tesó továbbra sem tágít, stílusa fennhéjazó, s önbizalma az egekig emeli, de vigyázat, magasról lehet a legnagyobbat esni.

 

5 gyerek, 5 szülő

Alekosz Anikó apukája lett, Béci Szandit fogja pátyolgatni, Olivér Gigit, Laci Gombiba fog lelket önteni, és Éva, az egyetlen anyuka Jerzyt fogja istápolni. Óriási gyerekricsaj hozott vidámságot a luxusbörtönbe. Aranyosak voltak, ahogy azonosultak egyesek mind a felnőtt és óvodás szerepben. A törtető lány gyereke nem szívesen lennék, mivel türelmetlen, és elég robbanékony anyuka fedezhető fel benne. Gombi közben ismét begőzölt, arra készül, hogy kimenjen a házból, és mindent elkövet annak érdekében, hogy senki ne fogadja a kegyeibe. Szandika igyekezett vigasztalni, ám ha így folytatja, kap egy jobbost Gombitól. A görög szoknyapecér a maga kis álomvilágában próbált a vetkőző fiú mellé állni, és néma csenddel érezte át a fiú fájdalmát.


 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Íme Eva Longoria új szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110208-eva-longoria-ujra-szerelmes.html VV4: Bonyolódik a szerelmi háromszöghttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-valo-vilag-4-bonyolodik-az-oliveranikoszandika-alkotta-szerelmi-haromszog.html Ciki! Christina Aguilera nem tudta az amerikai himnuszt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-christina-aquilera-elteveszette-a-himnuszt-a-super-bowl-donton.html VV4: Enikő teljesen kiborult Olivér flörtjétől Anikóval!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110207-meddig-birja-szex-nelkul-oliver-eniko-kiborult-szerelme-villabeli-flortjetol.html VV4: Anikó őrjöngött, teljesen kikészült!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110206-valo-vilag-4-aniko-orjongott-teljesen-kikeszult.html VV4: Szandika leszbikus csókokat váltott Évával!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110206-valo-viag-4-szandika-leszbikus-csokokat-valtott-evaval.html VV4: Törtek, zúztak a villalakókhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110205-vv4-tortek-zuztak-a-villalakok.html VV4: Szandika megerőszakolná Olivért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-valo-vilag-4-szandika-megeroszakolna-olivert.html VV Éva botrányos kinti életehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vv-eva-es-baratja-adam-botranyos-kapcsolat.html Milliókért hajtják túl magukat az X-Faktor sztárjai?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vastag-csaba-janicsak-veca-agyondolgozza-magat.html Szandikát majdnem kizárták a játékból!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-szandikat-majdnem-kizartak-a-jatekbol.html Lopott, csalt, hazudott a VV4 "szabálytisztelő" Bécije!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110131-lehull-a-lepel-a-racz-testverekrol-vv-beci-loptam-csaltam.html