Gerard Piqué, a Barcelona futballistája beismerte, hogy egy párt alkot a dögös kolumbiai énekesnővel, Shakirával.

A spanyol válogatottal a tavaly vb-aranyérmet szerzett védő a saját közösségi oldalán tett közzé egy olyan fotót, amelyiken a szőkeséggel látható közös születésnapjuk alkalmával: Shakira akkor töltötte be a harmincnegyedik, a futballista pedig a huszonnegyedik életévét - tudtuk meg a Borsból.

A pár állítólag a 2010-es dél-afrikai vb-n szűrte össze a levet, ám ezt kölcsönösen cáfolták. Január 10-én az énekesnő bejelentette, szakított argentin kedvesével, akivel tizenegy évig élt együtt. Hamarosan pedig Piquéről is kiderült, hogy már nem él együtt a barátnőjével. Állítólag Piqué azért vallotta be viszonyát az énekesnővel, mert arra Pep Guardiola, a Barca edzője utasította.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Shakira 11 év után szakítotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-shakira-11-ev-utan-szakitott.html Szingli lett az X-Faktor sztárja!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110209-kiraly-l-norbi-szingli-lett.html Bakács eladja a lopás sztorijáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-bakacs-tibor-szazezrekert-adja-el-a-lopas-sztorijat.html Budapestre költözik a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110209-christian-bale-anne-hathaway-robin-williams-michael-caine-gary-oldman.html Picúr szexelne Gombival a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-picur-szexelne-gombival-a-villaban.html Szakított az álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-szakitott-jude-law-es-sienna-miller.html Íme, az első 3D-s fotó a Naprólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110209-3d-foto-a-naprol.html