Az ellentétek évezredek óta vonzzák egymást, mint ahogy ez elmondható Gombos Edináról és Joshiról is, akik március 7-től új műsorukban praktikus és spirituális segítséget nyújtanak nőknek a mindennapokhoz.

 Az egyórás műsorban ismert emberek magánéleti drámáit, örömeit és sorsának alakulását is nyomon követik.

http://press.tv2.hu


A műsorvezetők minden témát két szemszögből közelítenek meg: Edina két lábbal a földön állva elemzi a hétköznapi dolgokat, praktikus módon keresi a válaszokat, és első kézből szolgál exkluzív információkkal a sztárvilágból, míg Joshi ezoterikus és spirituális látásmódjával boncolgatja a mindennapi élet dolgait. A problémák megoldásához segítségül hívja a számmisztika tudományát és a tarot filozófiát is. Edina elkalauzolja a nézőket a divat, az egészséges életmód és a gyermeknevelés útvesztőjében, Joshi szakértőket, jósokat, asztrológusokat, látókat hív meg és néha próbára tesz. Mélyinterjúkat készít hétköznapi emberekkel, nem hétköznapi témában.

http://press.tv2.hu

A műsor állandó szereplői lesznek cukrászmesterek és ismert séfek. Az első héten például Sági Szilárd lesz a konyhafőnök, aki sztárkismamák gasztronómiai kívánságait teljesíti majd.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Scarlett Johansson összejött Sean Pennel?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-scarlett-johansson-osszejott-sean-pennel.html Botrány! VV Jerzy barátnője kitálal!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-botrany-vv-jerzy-baratnoje-kitalal.html Shakirának viszonya van a sztárfocistával!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110210-pique-bevallotta-viszonyat-shakiraval.html Anya lett a leszbikus színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-ismet-anya-lett-cynthia-nixon-a-szex-es-new-york.html Szakított az álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110209-szakitott-jude-law-es-sienna-miller.html Pénzért meztelenkedtek a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110211-levetkoztek-egy-magazin-kedveert-a-valovilag-4-szereploi.html Vége a kapcsolatnak? Figyeld a tested, jelezni fog!http://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20110210-vege-a-kapcsolatnak-figyeld-a-tested-jelezni-fog.html Amikor már nem segít a torna: szülés utáni plasztikahttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110210-amikor-mar-nem-segit-a-torna-szules-utani-plasztika.html Erotikus újdonság: extra kellék orális szexhezhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110210-ajandek-terdvedo-oralis-szexhez.html Alanis Morissette megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110210-alanis-morissette-megmutatta-kisfiat.html