Gombos Edina és Joshi közös műsort kapott

séf közös munka műsorvezető televíziós műsor Sági Szilárd produkció FEM3 Joshi Bharat Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ellentétek évezredek óta vonzzák egymást, mint ahogy ez elmondható Gombos Edináról és Joshiról is, akik március 7-től új műsorukban praktikus és spirituális segítséget nyújtanak nőknek a mindennapokhoz.

Az egyórás műsorban ismert emberek magánéleti drámáit, örömeit és sorsának alakulását is nyomon követik.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu


A műsorvezetők minden témát két szemszögből közelítenek meg: Edina két lábbal a földön állva elemzi a hétköznapi dolgokat, praktikus módon keresi a válaszokat, és első kézből szolgál exkluzív információkkal a sztárvilágból, míg Joshi ezoterikus és spirituális látásmódjával boncolgatja a mindennapi élet dolgait. A problémák megoldásához segítségül hívja a számmisztika tudományát és a tarot filozófiát is. Edina elkalauzolja a nézőket a divat, az egészséges életmód és a gyermeknevelés útvesztőjében, Joshi szakértőket, jósokat, asztrológusokat, látókat hív meg és néha próbára tesz. Mélyinterjúkat készít hétköznapi emberekkel, nem hétköznapi témában.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A műsor állandó szereplői lesznek cukrászmesterek és ismert séfek. Az első héten például Sági Szilárd lesz a konyhafőnök, aki sztárkismamák gasztronómiai kívánságait teljesíti majd.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.