sztárpáros Nicole Kidman Seal Keith Urban Will Smith Jada Pinkett-Smith Heidi Klum Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárok között is létezik barátság, akik szívesen pózoltak együtt a kamerák előtt - egyenesen Hollywoodból.

Keith Urban countryzenészt színésznő neje, Nicole Kidman kísérte el, a szexi fekete énekes, Seal szépséges partnere pedig szupermodell kedvese, Heidi Klum volt. Jada Pinkett Smith színésznő és férjura, Will Smith is ellátogattak az 53. Grammy-díjátadóra, hiszen kislányuk, Willow Smith mostanában énekesnői babérokra tör.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Lady Gaga ismét sokkolthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110214-lady-gaga-tojasban-erkezett-a-2011es-grammy-dijatadora.htmlMeleg fürdőt vett a capybarahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110211-a-teli-hoesesben-megprobal-felmelegedni-a-capybara.htmlLindsay Lohan boldog és kisimult - a bíróságon!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-lindsay-lohan-boldog-es-kisimult-a-birosagon.htmlKároly herceg barátkozikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110210-karoly-herceg-talalkozott-zimbabwe-kormanyfohelyettesevel.htmlÍme, az első 3D-s fotó a Naprólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110209-3d-foto-a-naprol.htmlJames Dean ma lenne 80 éveshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110207-james-dean-ma-lenne-80-eves.htmlFergie lebontotta a falakathttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110207-a-black-eyed-peas-lepett-fel-a-super-bowl-donton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.