Az X-Faktor győztesének nem tett jót a feszített munkatempó - ráadásul nemrég szabad téren is fellépett, így nem is csoda, hogy lebetegedett az énekes.

A hidegben éneklés nem tett jót Vastag Csabának. Az énekesnek - betegsége miatt - le kellett mondania egy fellépést, de szerencsére a tehetségkutató stábja megoldotta a helyettesítést.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Szombat délelőtt szabadtéren léptem fel, s bizony eléggé hűvös volt az idő. Hétfőre belázasodtam, most is nyomom az ágyat, egész nap pihennem kell. Hála istennek, a ma esti fellépésemet nem kellett lemondani, az x-faktorosok hamar kitalálták a megoldást, úgy döntöttek, Wolf Kati megy el helyettem" - mondta hétfőn a Borsnak Vastag Csaba.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Együtt buliztak a világhírű házaspárokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110214-hazasparok-a-grammy-dijatadon.html Sean Penn botrányosan viselkedetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110214-repteren-balhezott-sean-penn.html Prostitól lesz gyereke a híres színésznekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110214-prostitol-lesz-gyereke-cahrlie-sheennek.html Christina Aguilera elesett a Grammy-díjátadónhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110214-christina-aquilera-elesett-a-grammydijatadon.html Lady Gaga ismét sokkolthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110214-lady-gaga-tojasban-erkezett-a-2011es-grammy-dijatadora.html Íme az idei Grammy-díjátadó győzteseihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110214-grammydij-2011.html