Brazília szamba Sao Paulo Rio de Janeiro karnevál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt pénteken vette kezdetét és egészen hamvazószerda éjszakájáig tart a sokszínű és fantasztikus hangulatú karnevál Brazília legnépesebb városában, Sao Paulóban.

A karnevál keretében a helyi szambaiskolák legjobb táncosai is összemérik tudásukat a brazil farsang főutcáján, a több mint másfél kilométeres Sambadromon. A képen az Aguia de Ouro szambaiskola táncosa látható tánc közben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Az állat, aki fél évre hibernálja magáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-a-mogyoros-pele-fel-evre-hibernalja-magat.htmlNapi cuki kutyapuszihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-puszilgatjak-egymast-a-kutyak.htmlGaga topmodellnek állthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-lady-gaga-thierry-mugler-kreacioit-mutatja-be.htmlPuszi az óriásegérnekhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110303-new-yorkban-bronzbol-keszult-eger.htmlMadonna a lányával bulizikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110301-madonna-a-lanyaval-lourdessel-erkezett-az-oscargala-utani-bulira.htmlEz a szerelem...http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110301-javier-bardem-es-penelope-cruz-az-oscardijatadon.htmlOscar győztesei 2011-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110228-oscar-gyoztesek-es-musorvezetok-2011.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.